• Luxe recreatiewoningen voor 2 tot 24 personen
  • Gelegen op de Veluwe
  • Gegarandeerd rendement

Beleggen in recreatief vastgoed

Bent u op zoek naar een manier om uw kapitaal op een rendabele manier te vergroten? Dan is een vastgoedbelegging een zeer interessante manier om dit te realiseren. In de tijd van lage rentestanden en een aantrekkende economie biedt beleggen in recreatief vastgoed een hoger nettorendement dan het traditionele banksparen. Vogelveld biedt u de mogelijkheid om te beleggen met een gegarandeerd vast rendement.

Bij Vogelveld belegt u in een luxe vakantievilla of lodge die gelegen is op een populair vakantiepark, Recreatielandgoed De IJsvogel. Het vakantiepark beschikt over uitgebreide voorzieningen en bevindt zich midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. Deze aspecten zorgen ervoor dat het vakantiepark een populaire vakantiebestemming is voor binnen- en buitenlandse toeristen en creëert een hoge bezettingsgraad.

 

Beleggen in vastgoed

Veel mensen denken bij beleggen in vastgoed aan beleggingen in kantoorpanden of eengezinswoningen. Maar het is ook mogelijk om te beleggen in recreatief vastgoed. Deze manier van beleggen is zeer aantrekkelijk vanwege gegarandeerde rendementen en een relatief lage investering. Als u belegt in een vakantievilla of lodge bij Vogelveld ontvangt u de eerste 5 jaar gegarandeerd een nettorendement van 5% over uw investering, ongeacht de verhuurresultaten.

Wilt u graag beleggen in een vakantiewoning en er ook zelf gebruik van maken? Dan is het mogelijk om te beleggen zonder rendementsgarantie. Zelf mag u dan maximaal 155 dagen per jaar gebruik maken van uw vakantiewoning en de rest van het jaar wordt deze verhuurd. Uw rendement is dan afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

 
Meer informatie aanvragen
 

Zorgeloos beleggen bij Vogelveld

Vogelveld realiseert op Recreatielandgoed De IJsvogel 77 luxe recreatiewoningen. Het aanbod bestaat uit lodges, villa’s en groepsaccommodaties. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 24 personen en enkele woningen beschikken over extra faciliteiten, zo zijn er woningen geschikt voor mindervaliden of met wellnessfaciliteiten. Alle woningen worden verhuurklaar opgeleverd zodat u de woning direct kan verhuren.

De professionele verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel zal u volledig ontzorgen. Zij regelen voor u alles omtrent de verhuur en het beheer van uw recreatiewoning. Vanzelfsprekend houdt u altijd de controle en toezicht over uw woning via uw eigen persoonlijke account. Zo kunt u zorgeloos in vastgoed beleggen.

 

Beleggen in vastgoed in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze adviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Beleg in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van een gegarandeerd rendement

Meer weten over de beleggingsmogelijkheden

Wilt u in vastgoed beleggen bij Vogelveld? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

 
Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

1 Object