plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

De IJsvogel

< Terug naar homepage

RECREATIELANDGOED DE IJSVOGEL

Recreatielandgoed de IJsvogel is een schitterend en kindvriendelijk vakantiepark, gelegen nabij het Gelderse dorp Voorthuizen. Ervaar hier de ongedwongen sfeer, vrijheid en kenmerkende rust van de Veluwe. Met haar adembenemende natuurschoon, vele bezienswaardigheden en talloze recreatiemogelijkheden komt u hier waarschijnlijk tijd te kort.

Lees meer

Over het Landgoed

Op het ruim opgezette, sfeervolle recreatielandgoed vindt u ruime recreatiewoningen, maar ook gezellige chalets en knusse lodges. Qua faciliteiten ontbreekt het u trouwens aan niets. Prikkel uw smaakpapillen in het restaurant, ga voor een gemakkelijke hap naar de snackbar of haal uw verse broodjes bij de supermarkt.

Als gast kunt u onbeperkt gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad. Ook zijn er een visvijver, bowlingbaan, tennisbaan, de nodige speeltuinen en nog veel meer… Met de Veluwe als uw achtertuin is het park bij uitstek geschikt voor aangename wandelingen, culturele en avontuurlijke activiteiten in de omgeving. Alle ingrediënten voor ultieme ontspanning en plezier. Voor jong en oud!

Verhuur zonder zorgen

De verhuur van uw vakantiewoning wordt volledig voor u geregeld.
Verhuurbemiddeling de IJsvogel BV verhuurt en beheert uw recreatiewoning, u heeft er geen omkijken meer naar.

Dat, in combinatie met de toeristische aantrekkingskracht van de Veluwe, uitgebreide faciliteiten en vele recreatiemogelijkheden maakt het kopen van een recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel een uitstekende vorm van beleggen.  

Neem eens vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.