Investeren in vastgoed

Op een eenvoudige manier investeren in vastgoed? In uw vrije tijd heerlijk genieten van uw eigen luxueuze recreatielodge en/of -woning? Met een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving bieden wij de perfecte belegging. Optimaal genieten, maximale zekerheid.

In het prachtige, veelzijdige landschap van de Veluwe komen de fraai afgewerkte woningen perfect tot hun recht. Elke villa en lodge heeft zijn eigen stijl en sfeer, uiteraard van alle comfort en luxe voorzien. Bekijk het interieur. Het aangebodene is gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf.

 

Lees meer

De ligging

Het park bevindt zich midden in de natuur. U bent van alle gemakken voorzien en de gastvrijheid van de medewerkers staat garant voor een prettig en zorgeloos verblijf.

Het park is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Ontdek de mooiste wandelroutes en laat u verrassen door de vele gezellige dorpjes en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Of geniet van rust en privacy in uw eigen stekje op het landgoed. Zowel natuurliefhebbers als actieve vakantiegangers kunnen hier hun hart ophalen!

 

Lees meer

Nieuwe luxe lodges

Momenteel worden er nieuwe lodges gebouwd op Recreatielandgoed de IJsvogel. De lodges zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en zijn gelegen op een ruim perceel. De eerste lodges zullen medio september verhuur klaar zijn.

Als koper heeft u de keuze uit twee varianten, een 2-persoons Wellness Lodge of een 4-persoons Zand Lodge. Beide lodges worden turn-key opgeleverd zodat u gelijk kunt genieten van uw investering!

 

Bekijk onze lodges

Hoogwaardige architectuur en bouw

De onder architectuur ontworpen, traditioneel gebouwde recreatiewoningen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een ware lust voor het oog. Door het moderne ontwerp, de ruime opzet en verfijnde details ontstaan sfeervolle, prettige woningen, waar u zich waarschijnlijk al snel thuis voelt.

 

Lees meer

Betrouwbaar, degelijk en zeer gezonde financiële positie

Ook tijdens de bouw staat onze deur open voor al uw vragen en opmerkingen. Onze mensen staan klaar om dit project tot een succesvol einde te brengen! Als ‘Bouwers van huis uit” vinden wij het een voorrecht om zo’n bijzonder project in eigen omgeving te mogen realiseren.

Bouwbedrijf van de Kolk staat bekend om haar degelijkheid, haar betrouwbaarheid en zeer gezonde financiële positie. Dankzij een zorgvuldige bedrijfsvoering door de jaren heen, kunnen wij ook in mindere jaren financiële zekerheid bieden aan onze opdrachtgevers. De activiteiten die wij in de afgelopen jaren hebben ontplooid op het gebied van projectontwikkeling hebben daar zeker aan bijgedragen.

 

Bekijk de website