plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Het project

< Terug naar homepage

Op een eenvoudige manier investeren in vastgoed? In uw vrije tijd heerlijk genieten van uw eigen luxueuze recreatiewoning? Met een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving biedt Vogelveld Recreatie BV de perfecte belegging. Optimaal genieten, maximale zekerheid.

In het prachtige, veelzijdige landschap van de Veluwe komen de fraai afgewerkte woningen perfect tot hun recht. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen stijl en sfeer, uiteraard van alle comfort en luxe voorzien. Bekijk het interieur. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf.

De ligging

Het park bevindt zich midden in de natuur. U bent van alle gemakken voorzien en de gastvrijheid van de medewerkers staat garant voor een prettig en zorgeloos verblijf.

Het park is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Ontdek de mooiste wandelroutes en laat u verrassen door de vele gezellige dorpjes en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Of geniet van rust en privacy in uw eigen stekje op het landgoed. Zowel natuurliefhebbers als actieve vakantiegangers kunnen hier hun hart ophalen!

Hoogwaardige architectuur en bouw

De onder architectuur ontworpen, traditioneel gebouwde vakantiewoningen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een ware lust voor het oog. Door het moderne ontwerp, de ruime opzet en verfijnde details ontstaan sfeervolle, prettige woningen, waar u zich waarschijnlijk al snel thuis voelt.

Lees meer over de architectuur

Bouwers van huis uit

Vogelveld recreatie BV is een onderdeel van Van de Kolk Bouwgroep BV te Garderen. De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf van de Kolk, wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. Daarnaast zijn wij ook een bouwer die bouwt voor de samenleving, waarbij wij elke gelegenheid aangrijpen om de naam hoog te houden.

Als koper zult u dit terugzien in de kwaliteit van het eindproduct en in onze totaalaanpak. Van de Kolk treedt namelijk niet alleen op als ontwikkelaar (Vogelveld Recreatie BV) en bouwer, maar ook als begeleider tijdens het gehele bouwproces t/m verhuurgereed opleveren van uw woning.

Betrouwbaar, degelijk en zeer gezonde financiƫle positie

Ook tijdens de bouw staat onze deur open voor al uw vragen en/of opmerkingen. Onze mensen staan klaar om dit project tot een
succesvol einde te brengen! Als ‘Bouwers van huis uit” vinden wij het een voorrecht om zo’n bijzonder project in eigen omgeving te mogen realiseren.

Bouwbedrijf van de Kolk staat bekend om haar degelijkheid, haar betrouwbaarheid en zeer gezonde financiële positie. Dankzij een
zorgvuldige bedrijfsvoering door de jaren heen, kunnen wij ook in mindere jaren financiële zekerheid bieden aan onze opdrachtgevers. De activiteiten die wij in de afgelopen jaren hebben ontplooid op het gebied van projectontwikkeling hebben daar zeker aan bijgedragen.

Bekijk de website van Van de Kolk

Ieder huis zijn eigen vogelnaam

Op een vogelveld leven een tal van vogels en dat hebben we doorgevoerd in de vakantiehuizen; deze krijgen naast huisnummer ook een naam van bekende en veelvoorkomende vogels, op de Veluwe of in Nederland. Deze vogelnamen worden op karakteristieke wijze geplaatst naast de voordeur van de woning.