1. Recreatiewoningen voor 2 tot 24 persoenen
  2. Gelegen op de Veluwe
  3. Profiteer van 5% rendement

Investeren in vastgoed op de Veluwe

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om te investeren in vastgoed. De rente is enorm laag en de aankomende jaren komt hier weinig verandering in. Daarom is investeren een aantrekkelijke optie. Maar welk type vastgoed is interessant en in welke regio?

Een recreatiewoning kopen behoort onder andere tot de interessante mogelijkheden om uw vermogen op duurzame wijze te vergroten. U geniet dan van een tweede huis en u profiteert van een aantrekkelijk rendement door de verhuur. Het rendement over uw investering bij Vogelveld? Gegarandeerd 5% voor 5 jaar lang!

Bekijk ons aanbod

Vakantievilla's en Lodges

9 Objecten

Investeren in vastgoed met 5% rendement

Investeren in vastgoed is een grote stap. U stelt uw vermogen beschikbaar en wilt deze op vertrouwde wijze vergroten. Investeren bij Vogelveld levert u de eerste 5 jaar gegarandeerd 5% nettorendement op!

Tijdens fase 1 in 2018 leverden wij 12 verhuurklare woningen op. In 2019 is fase 2 van start gegaan en hebben wij 13 woningen verhuurklaar opgeleverd. In september 2020 starten wij met de fase 3. Net als in de voorgaande fasen worden deze woningen verhuurklaar opgeleverd. Kopers van de woningen profiteren direct van het rendement. Ook direct profiteren? Investeer dus nog dit jaar in een recreatiewoning!

Wilt u meer informatie over het gegarandeerde rendement en de mogelijkheden tot een variabel rendement? Bekijk dan al onze mogelijkheden.

Midden op de prachtige Veluwe

In totaal realiseert Vogelveld 86 recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen en 4 groepsaccommodaties. Deze woningen bevinden zich op Recreatielandgoed de IJsvogel. Midden op de prachtige Veluwe in het dorp Voorthuizen. Omgeven door groene bossen, rustgevende heide en verfrissende meren.

Wist u dat de Veluwe de populairste vakantiebestemming binnen Nederland is? Dit blijkt uit onderzoek van NBTCNIPO Research. Zo kunt u ervan uit gaan dat de verhuur hoog bezet zal zijn. Dit heeft positieve invloed op het rendement van uw investering.

Wilt u de recreatiewoningen persoonlijk bezichtigen? Maak dan direct een afspraak!

De kenmerken van Vogelveld en haar omgeving

Rust, comfort, ruimte en groen komen hier samen op één plek. Door de centrale plek op de Veluwe heeft u voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Een uitdagende mountainbike route, zwemmen in het Veluwemeer, het bezoeken van historische bezienswaardigheden of culinaire hoogstandjes ontdekken…De omgeving van Vogelveld heeft van alles te bieden!

De IJsvogel

Een ijsvogel zit in de boom, merkt u op. Vlakbij het water. Het bekijkt rustig zijn opties en overweegt om toe te slaan. Dan neemt de ijsvogel een duik en heeft beet. Het keert met trots terug om zijn aanwinst te laten zien.

Rustgevende sfeer door eigentijdse interieur

Alle woningen beschikken over een natuurlijk interieur. Afgeleid van wat de Veluwe te bieden heeft. De sfeer van de natuur vindt u overal in terug. Een combinatie van robuust hout en staal en de kleuren van de omgeving. Alles is met grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Besluit u te investeren in vastgoed van Vogelveld? Wij leveren alle woningen verhuurgereed op. Iedere keer opnieuw. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Investeren in vastgoed in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op