plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed. In de tijd van een lage rentestand en een aantrekkende economie is beleggen een interessante mogelijkheid. Vastgoed is enorm divers. Stelt u zich wel eens de vraag: in welk type vastgoed zou ik moeten beleggen?

Een tweede huis? Zakelijk vastgoed of woningen op vakantieparken? En ook belangrijk, in welke regio? Ga na wat er bij u past en bekijk de voordelen. Beleggen in een recreatiewoning op de Veluwe is bijvoorbeeld aantrekkelijk:

  • De Veluwe is de populairste vakantiebestemming van Nederland, waardoor er sprake is van een hoge verhuurbezetting.
  • U profiteert van gegarandeerd rendement. 5% nettorendement voor 5 jaar lang!

Beleggen in vastgoed met 5% rendement

Beleggen in vastgoed is een spannende onderneming. Een stap richting een groter vermogen. Dat moet in vertrouwen en met zekerheid gaan. Beleggen bij Vogelveld levert u daarom de eerste 5 jaar gegarandeerd 5% rendement op. Nettorendement.

Afgelopen jaar hebben wij al 12 verhuurklare woningen opgeleverd. Er zijn er nog 3 beschikbaar, waarbij u direct kunt profiteren van het rendement. In september 2018 starten wij met de tweede bouwfase. Wij realiseren 13 nieuwe recreatiewoningen, midden op de Veluwe. Al 5 woningen zijn hiervan verkocht!

Wilt u meer informatie over het gegarandeerde rendement en de mogelijkheden tot een variabel rendement?

Bekijk dan al onze mogelijkheden.

Recreatiewoningen op de Veluwe

Vogelveld realiseert een groot project op Recreatielandgoed de IJsvogel. Wij realiseren hier in totaal 86 recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen en 4 groepsaccommodaties.

Misschien bent u er zelf ooit met vakantie geweest: de Veluwe. De woningen bevinden zich in het Gelderse dorp Voorthuizen. Midden op de Veluwe omringd door groene bossen, rustgevende heide en prachtige meren. Niet voor niets is de Veluwe de populairste vakantiebestemming van Nederland. Dit blijkt ook uit onderzoek van NBTCNIPO Research. U kunt dus rekenen op een hoge bezetting, wat een positief effect op uw rendement heeft.

Wilt u de recreatiewoningen persoonlijk bezichtigen?  Maak dan direct een afspraak!

De kenmerken van vogelvrij Vogelveld

Rust, comfort, ruimte en groen komen hier samen op één plek. Door de centrale plek op de Veluwe heeft u voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Een uitdagende mountainbike route, zwemmen in het Veluwemeer, het bezoeken van historische bezienswaardigheden of culinaire hoogstandjes ontdekken…De omgeving van Vogelveld heeft van alles te bieden!

De ijsvogel

Een ijsvogel zit in de boom, merkt u op. Vlakbij het water. Het bekijkt rustig zijn opties en overweegt om toe te slaan. Dan neemt de ijsvogel een duik en heeft beet. Het keert met trots terug om zijn aanwinst te laten zien.

Dit gevoel ook ervaren? Uw vermogen vergroten in alle rust en ontspanning? Vogelveld biedt prachtige vakantiehuizen met ieder een eigen vogelnaam. Een veld vol vogels!

Interieur afgeleid van de omgeving

Vogelveld biedt vakantiegangers een complete Veluwe ervaring. Het interieur van de woningen zijn afgeleid van wat de Veluwe te bieden heeft. De natuur met wilde dieren als herten, zwijnen, vogel en eekhoorntjes. Een combinatie van robuust hout en staal. Overig interieur in de kleuren van de bossen, heide en beekjes. Bij Vogelveld komen vakantiegangers volledig tot rust!

Besluit u te beleggen in vastgoed van Vogelveld? Wij leveren alle woningen verhuurgereed op. Iedere keer opnieuw. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Beleggen in vastgoed in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Beleg in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel