plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Investeren in vastgoed

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om te investeren in vastgoed. De rente is enorm laag en de aankomende jaren komt hier weinig verandering in. Daarom is investeren een aantrekkelijke optie. Maar welk type vastgoed is interessant en in welke regio?

Een recreatiewoning kopen behoort onder andere tot de interessante mogelijkheden om uw vermogen op duurzame wijze te vergroten. U geniet dan van een tweede huis en u profiteert van een aantrekkelijk rendement door de verhuur. Het rendement over uw investering bij Vogelveld? Gegarandeerd 5% voor 5 jaar lang!

Investeren in vastgoed met 5% rendement

Investeren in vastgoed is een grote stap. U stelt uw vermogen beschikbaar en wilt deze op vertrouwde wijze vergroten. Investeren bij Vogelveld levert u de eerste 5 jaar gegarandeerd 5% nettorendement op!

In 2018 leverden wij 12 verhuurklare woningen op. Daarvan zijn er al 9 verkocht. Deze kopers profiteren direct van het rendement. Ook direct profiteren? Er zijn nog 3 woningen beschikbaar. In 2019 start een nieuwe bouwfase, waarvan er al 5 verkocht zijn. Investeer dus nog dit jaar in een recreatiewoning!

Wilt u meer informatie over het gegarandeerde rendement en de mogelijkheden tot een variabel rendement? Bekijk dan al onze mogelijkheden.

Midden op de prachtige Veluwe

In totaal realiseert Vogelveld 86 recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen en 4 groepsaccommodaties. Deze woningen bevinden zich op Recreatielandgoed de IJsvogel. Midden op de prachtige Veluwe in het dorp Voorthuizen. Omgeven door groene bossen, rustgevende heide en verfrissende meren.

Wist u dat de Veluwe de populairste vakantiebestemming binnen Nederland is? Dit blijkt uit onderzoek van NBTCNIPO Research. Zo kunt u ervan uit gaan dat de verhuur hoog bezet zal zijn. Dit heeft positieve invloed op het rendement van uw investering.

Wilt u de recreatiewoningen persoonlijk bezichtigen? Maak dan direct een afspraak!

De kenmerken van Vogelveld en haar omgeving

Rust, comfort, ruimte en groen komen hier samen op één plek. Door de centrale plek op de Veluwe heeft u voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Een uitdagende mountainbike route, zwemmen in het Veluwemeer, het bezoeken van historische bezienswaardigheden of culinaire hoogstandjes ontdekken…De omgeving van Vogelveld heeft van alles te bieden!

De ijsvogel

Een ijsvogel zit in de boom, merkt u op. Vlakbij het water. Het bekijkt rustig zijn opties en overweegt om toe te slaan. Dan neemt de ijsvogel een duik en heeft beet. Het keert met trots terug om zijn aanwinst te laten zien.

Dit gevoel ook ervaren? Uw vermogen vergroten in alle rust en ontspanning? Vogelveld biedt prachtige vakantiehuizen met ieder een eigen vogelnaam. Een veld vol vogels!

Rustgevende sfeer door eigentijdse interieur

Alle woningen beschikken over een natuurlijk interieur. Afgeleid van wat de Veluwe te bieden heeft. De sfeer van de natuur vindt u overal in terug. Een combinatie van robuust hout en staal en de kleuren van de omgeving. Alles is met grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Besluit u te investeren in vastgoed van Vogelveld? Wij leveren alle woningen verhuurgereed op. Iedere keer opnieuw. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Investeren in vastgoed in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel