plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Investeer in uw eigen recreatiewoning!

In het Financieel Dagblad heeft u kennis gemaakt met het aantrekkelijke aanbod van Vogelveld. In alle rust investeren in een luxueuze vakantiewoning op de Veluwe. Gegarandeerd nettorendement van 5% voor 5 jaar lang.

Bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties op recreatielandgoed de IJsvogel in Voorthuizen. De eerste 12 woningen zijn opgeleverd en worden vanaf juni verhuurd. Koop dus nu!

De woningen worden volledig ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Het zijn traditioneel gebouwde woningen, een investering met rendement voor de lange termijn. U profiteert direct van een gegarandeerd rendement van 5%! Met de zekerheid van vertrouwde partners uit de regio.

Bekijk het aanbod

De rust van gegarandeerd rendement!

Het fraaie ontwerp, de afwerking en de vele parkfaciliteiten te midden van de prachtige natuur, maken de recreatiewoningen
zeer interessant voor (particuliere) beleggers én vakantiegangers. Met een gedurende 5 jaar gegarandeerd netto rendement
van 5% per jaar is het een uitstekende, zorgeloze manier van investeren.

U kunt ook kiezen voor een variabel rendement. Neem voor meer informatie en een persoonlijk advies contact met ons op.

Bekijk alle mogelijkheden van rendement

De merel

Een mooie zomerdag met 25 graden. Liggend in de tuin geniet u van de zon, een verkoelend windje en de melodieuze vogelgeluiden op de achtergrond. De merel, de uitbundige zangvogel, strijkt neer in uw tuin. Het bekijkt rustig zijn opties en maakt kleine stapjes richting zijn doel. Dan pakt de merel de worm uit het gras. Het keert met trots en kabaal weer terug om zijn aanwinst te tonen.

Dat gevoel wilt u toch ook? Uw vermogen te vergroten in alle rust, ontspanning? Vogelveld biedt een prachtig aanbod aan vakantiewoningen, ieder met hun eigen vogelnaam. Een veld vol vogels! 

 

Volop faciliteiten op recreatielandgoed de IJsvogel

Recreatielandgoed De IJsvogel is een schitterend en kindvriendelijk vakantiepark, gelegen vlakbij het Gelderse dorp Voorthuizen. Ervaar hier de ongedwongen sfeer, vrijheid en kenmerkende rust van de Veluwe. Met haar adembenemende natuurschoon, vele  bezienswaardigheden en talloze recreatiemogelijkheden komt u hier waarschijnlijk tijd te kort.

Bekijk alles

 

Sfeervol interieur

De vakantiewoningen worden voorzien van een passende en eigentijdse inrichting in twee kleurthema’s, groen en blauw. De thema’s zijn afgeleid van de natuur die op de Veluwe te vinden is zoals de beken, sprengen, het Veluwemeer, de heide en het bos.

De woningen worden verhuurgereed opgeleverd, zo hebt u er geen enkel omkijken meer naar!

Bekijk het interieur

In 5 stappen investeren in een vakantiewoning met rendement

Profiteren van een zorgeloze vorm van investeren? In 5 rustige en ontspannen stappen geniet u van gegarandeerde zekerheid:

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel