plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

15 juni open huis!

Investeren in een vakantiewoning met gegarandeerd rendement van 5% voor 5 jaar lang?

Maak kennis met de recreatiewoningen van Vogelveld tijdens de open huis-dag op 18 juni 2019. Tijdens het open huis heeft u de mogelijkheid om de sfeer van de woningen en het park ervaren. Bovendien zijn onze adviseurs aanwezig om persoonlijk met u de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen zij u alles vertellen over het rendement, het project, de woningen en de omgeving.

Tijdens het open huis informeren onze adviseurs u onder het genot van een hapje en drankje over de woningen, het park en onze rendementsgarantie. Wat u kunt verwachten:

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Informatie over de verhuur eigen gebruik en de combinatie hiervan
  • De belangrijkste tips over de aankoop van een tweede woning
  • Uitleg over onze rendementsgarantie
  • Het ervaren van de recreatiewoningen, de sfeer en faciliteiten van het park

Het open huis vindt plaats van 11:00 - 15:00 uur. Locatie: Kieftveen 18, Voorthuizen.

Gegarandeerd rendement en verhuurklare woningen

Tijdens het open huis op 15 juni maakt u ook kennis met het gegarandeerde nettorendement van 5%. Dit maakt investeren in een vakantiewoning zeer interessant. Voor u als belegger, maar ook voor de vakantiegangers. U investeert namelijk in verhuurklare woningen, waar vakantiegangers zo in kunnen stappen. Een zorgeloze manier van investeren, waarbij u geen omkijken naar de woningen heeft.

U kunt ook kiezen voor een variabel rendement. Voor deze optie neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. Ook tijdens het open huis kunt u uw wensen bespreken.

Alle mogelijkheden van rendement

Uw persoonlijke wensen bespreken? Kom naar de open huis dagen!

Sfeer proeven en uw persoonlijke investeringswensen bespreken? Wij nodigen u van harte uit voor het open huis op 15 juni. Het open huis start vanaf 11:00 uur.

Wilt u graag op een andere dag kennismaken? Neem dan contact met ons op of bel naar 0577 - 402229.

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel