plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Recreatiewoning kopen Veluwe

U kent het vast wel. Waarom zou ik sparen via mijn bank als de rente laag blijft? Bovendien blijft beleggen risicovol. We zijn daarom steeds vaker op zoek naar een alternatief om ons vermogen te vergroten. Een recreatiewoning kopen is een dergelijk alternatief. Door te investeren in vastgoed heeft u een tweede woning én profiteert u van een aantrekkelijk rendement door de verhuur.

Recreatiewoning kopen met 5% rendement

Vogelveld realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties op Recreatielandgoed de IJsvogel in het Gelderse dorp Voorthuizen. Dit wordt opgesplitst in meerdere bouwfases. In fase 1 hebben wij 12 woningen opgeleverd, waarvan er al 9 gekocht zijn. Profiteer, net als de vorige investeerders, van een nettorendement van 5% voor 5 jaar lang. Koop dus nu een recreatiewoning!

De Veluwe is de populairste bestemming binnen Nederland, blijkt uit onderzoek van NBTCNIPO Research. Een zorgeloze manier van investeren ervaren? Neem contact op met de deskundigen van Vogelveld. Naast het vaste rendement van 5% kunt u ook kiezen voor een variabel rendement.

Bekijk alle mogelijkheden van het rendement

Recreatiewoningen verhuurgereed opgeleverd

Wij leveren de recreatiewoningen volledig ingericht en verhuurgereed op. U heeft er zelf geen omkijken naar. Het zijn traditioneel gebouwde woningen met een Veluwse uitstraling. Rust, comfort, ruimte en groen komen hier samen op één plek.

De merel

Een mooie zomerdag met 25 graden. Liggend in de tuin geniet u van de zon, een verkoelend windje en de melodieuze vogelgeluiden op de achtergrond. De merel, de uitbundige zangvogel, strijkt neer in uw tuin. Het bekijkt rustig zijn opties en maakt kleine stapjes richting zijn doel. Dan pakt de merel de worm uit het gras. Het keert met trots en kabaal weer terug om zijn aanwinst te tonen.

Een recreatiewoning kopen waarbij u in een ongedwongen en vrije sfeer terecht komt? De woningen van Vogelveld bevinden zich midden op de Veluwe. Iedere woning heeft een eigen vogelnaam. Een veld vol vogels! 

Bekijk het aanbod aan recreatiewoningen

Prachtige omgeving en luxe faciliteiten

De Veluwe biedt talloze mogelijkheden om een ieder te vermaken. De prachtige natuur, vele bezienswaardigheden en diverse recreatiemogelijkheden. Het is hiermee een populaire bestemming onder vakantiegangers. Bovendien biedt Recreatielandgoed de IJsvogel, waar de recreatiewoningen van Vogelveld staan, voldoende faciliteiten.

Een recreatiewoning kopen in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste recreatiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel