plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Tweede huis kopen

Droomt u van het kopen van een tweede huis? Met de rente in deze tijd is het investeren in of kopen van een tweede huis een interessante mogelijkheid. U kunt er uw vermogen duurzaam en veilig mee vergroten. Een goede keus dus.

Voor welke type huis en in welke regio kiest u? Vogelveld helpt u graag verder in het maken van de juiste keuze. Een tweede huis midden op de Veluwe is zo’n goede keuze.

Een tweede huis kopen op de Veluwe

Een tweede huis in bezit hebben. Wat klinkt het goed. Bij Vogelveld is het mogelijk. Wij realiseren in totaal 86 recreatiewoningen voor 4 tot 6 personen. Daarnaast nog 4 groepsaccommodaties. Het mooie? Ze bevinden zich midden op de Veluwe. Vakantiebestemming nummer 1 van Nederland, blijkt uit onderzoek van NBTCNIPO Research.

Wij begrijpen het wel. Vakantiegangers zijn omgeven door prachtige bossen, gekleurde heide, meren en beekjes.

Hoge verhuurbezetting en 5% netto gegarandeerd rendement

Bij Vogelveld koopt u een tweede huis met als doel uw rendement op verantwoorde wijze te vergroten. De eerste 5 jaar ontvangt u maar liefst 5% gegarandeerd nettorendement over uw investering.

Doordat de Veluwe de populairste vakantiebestemming is, kunt u rekenen op een hoge bezetting. Dit heeft positieve invloed op uw rendement. In 2018 leverde Vogelveld al 12 recreatiewoningen op. Daarvan zijn al 9 woningen verkocht. Een kans voor u om direct te profiteren van de verhuur. In 2019 leveren wij wederom nieuwe woningen op. 13 recreatiewoningen, waarvan er al 5 verkocht zijn.

De mogelijkheden voor u bespreken? Kom dan direct in contact met Vogelveld. Het is ook mogelijk om voor een variabel rendement te kiezen. In een vrijblijvend gesprek kunt u al uw vragen stellen en adviseren wij u in het maken van belangrijke keuzes.

Bekijk alle mogelijkheden van rendement

De Veluwe in huis, zonder omkijken

Alle recreatiewoningen geven de sfeer van de Veluwe weer. Het interieur is afgeleid van alles wat u op de Veluwe om u heen ziet. Rustgevende sprengen, groene bossen, uitgestrekte heide, wilde dieren…Alles komt terug in het interieur zoals de meubels, muren en kleuren. U proeft de Veluwse sfeer in onze recreatiewoningen.

De faciliteiten van De IJsvogel

Een tweede huis betekent voor u een interessante investeringsmogelijkheid. Voor vakantiegangers betekent het een onbezorgd adres om de vrije tijd aan te besteden. Vogelveld heeft haar recreatiewoningen staan op Recreatielandgoed de IJsvogel. Vakantiegangers kunnen gebruik maken van de luxe faciliteiten dat het park te bieden heeft. Een zwembad, eetgelegenheden en diverse sportveldjes. Een paradijs voor ieder gezin.

De woningen en Recreatielandgoed de IJsvogel bezichtigen? Neem contact op en plan een persoonlijke bezichtiging in!

De ijsvogel

Een ijsvogel zit in de boom, merkt u op. Vlakbij het water. Het bekijkt rustig zijn opties en overweegt om toe te slaan. Dan neemt de ijsvogel een duik en heeft beet. Het keert met trots terug om zijn aanwinst te laten zien.

Dit gevoel ook ervaren? Uw vermogen vergroten in alle rust en ontspanning? Vogelveld biedt prachtige vakantiehuizen met ieder een eigen vogelnaam. Een veld vol vogels!

Een tweede huis kopen in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Beleg in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel