plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Vakantiehuis kopen Veluwe

Een vakantiehuis kopen vanuit investeringsoogpunt? Een goede keus. Met de huidige spaarrente zijn we steeds vaker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons vermogen te vergroten. Investeren of beleggen in vastgoed is een interessant alternatief. Het biedt een aantrekkelijk rendement en vakantiehuisjes zijn minder inflatiegevoelig.

Vakantiehuis kopen met 5% nettorendement voor 5 jaar

Vogelveld realiseert vakantiehuizen midden op de Veluwe, gevestigd in het Gelderse dorp Voorthuizen. Uit onderzoek van NBTCNIPO Research blijkt dat de Veluwe vakantiebestemming nummer 1 in Nederland is, wat de verhuur nog interessanter maakt. Met de jaren realiseren wij in totaal 86 vakantiehuizen en 4 groepsaccommodaties.

In juni 2018 leverden wij de eerste 12 woningen op. Daar zijn er al 9 van verkocht. Een vakantiehuis kopen en net als deze kopers direct profiteren van 5% rendement op uw investering voor 5 jaar lang? Kom dan direct in contact met Vogelveld om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om voor een variabel rendement te kiezen.

Bekijk alle mogelijkheden van het rendement

Proef de Veluwse sfeer in onze vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen beschikken over een eigentijdse inrichting. Dit is afgeleid van wat de Veluwe te bieden heeft. Rust, groen en ruimte. De sfeer van beken, sprengen, de bossen en heide vindt u terug in het interieur. Alles is met grootste zorgvuldigheid samengesteld. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Besluit u een vakantiehuis te kopen? Dan leveren wij deze verhuurgereed op. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Dat is zorgeloos investeren!

Faciliteiten en activiteiten om de hoek

De vakantiehuizen van Vogelveld staan op Recreatielandgoed de IJsvogel. Vakantiegangers hebben diverse faciliteiten om de hoek zitten. Van een zwembad, eetgelegenheid tot sportveldjes. Bovendien heeft de Veluwe talloze activiteiten te bieden. Trek erop uit in de natuur, bezoek historische plaatsen of kom volledig tot rust op het meer.

De ijsvogel

Een ijsvogel zit in de boom, merkt u op. Vlakbij het water. Het bekijkt rustig zijn opties en overweegt om toe te slaan. Dan neemt de ijsvogel een duik en heeft beet. Het keert met trots terug om zijn aanwinst te laten zien.

Dit gevoel ook ervaren? Uw vermogen vergroten in alle rust en ontspanning? Vogelveld biedt prachtige vakantiehuizen met ieder een eigen vogelnaam. Een veld vol vogels!

Een vakantiehuis kopen in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel