plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Vakantiewoning kopen

Heeft u de droom om een tweede huis in bezit te hebben? De droom om een vakantiewoning te kopen in één van de mooiste gebieden van Nederland? Een goede keus. Met de huidige rente in deze tijd is het investeren in vastgoed een interessante mogelijkheid om uw vermogen duurzaam te vergroten.

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Vogelveld realiseert vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen en diverse groepsaccommodaties met een aantrekkelijk rendement op uw investering. De vakantiewoningen bevinden zich midden op de Veluwe in het Gelderse dorp Voorthuizen. Wat ons betreft één van de mooiste plekken van Nederland.

Bovendien blijkt uit onderzoek van NBTCNIPO Research dat de Veluwe vakantiebestemming nummer 1 is in Nederland. U kunt er vanuit gaan dat de verhuur van uw vakantiewoning een goede bezetting heeft.

Vakantiewoning kopen met 5% rendement

Wat is nog aantrekkelijker dan een vakantiewoning midden op de Veluwe? 5% gegarandeerd rendement op uw investering. Wij spreken hier van een nettorendement. Dat maar liefst voor 5 jaar lang!

De eerste kopers profiteerden vanaf juni 2018 al van dit gegarandeerde rendement. In deze maand leverde Vogelveld 12 vakantiewoningen op, waarvan er al 9 verkocht van zijn. U kunt dus direct profiteren van rendement wanneer u voor één van deze woningen kiest. In 2019 leveren wederom nieuwe vakantiewoningen op met hetzelfde rendement van 5%.

Een vakantiewoning kopen bij Vogelveld? Dan leveren wij deze verhuurgereed op. Opnieuw voor iedere verhuur. U heeft er zelf geen omkijken naar. Dat is zorgeloos investeren!

De mogelijkheden voor u bespreken? Kom dan direct in contact met Vogelveld. Het is ook mogelijk om voor een variabel rendement te kiezen. In een vrijblijvend gesprek kunt u al uw vragen stellen en adviseren wij u in het maken van belangrijke keuzes.

Bekijk alle mogelijkheden van rendement

Een gevoel van vrijheid in onze vakantiewoningen

De vakantiewoningen brengen de sfeer van de Veluwe over. Het gevoel van vrijheid en rust waardoor de Veluwe enorm in trek is.

Het interieur heeft een eigentijdse uitstraling en is zorgvuldig samengesteld. Afgeleid van de bossen, heide en beekjes wat de natuur kenmerkt. U proeft de Veluwse sfeer in onze vakantiewoningen.

Faciliteiten en activiteiten voor iedere leeftijd

Vogelveld heeft haar vakantiewoningen te koop staan op Recreatielandgoed de IJsvogel. Een vakantiepark dat enorm in trek is onder gezinnen. Door een breed aanbod van diverse faciliteiten en activiteiten maakt deze plek tot een goede trekpleister. Het zwembad, eetgelegenheden en sportveldjes vind je op loopafstand.

Ook buiten het park is voldoende te doen met interessante bezienswaardigheden, mooie natuurgebieden en verfrissende meren.

De ijsvogel

Een ijsvogel zit in de boom, merkt u op. Vlakbij het water. Het bekijkt rustig zijn opties en overweegt om toe te slaan. Dan neemt de ijsvogel een duik en heeft beet. Het keert met trots terug om zijn aanwinst te laten zien.

Dit gevoel ook ervaren? Uw vermogen vergroten in alle rust en ontspanning? Vogelveld biedt prachtige vakantiehuizen met ieder een eigen vogelnaam. Een veld vol vogels!

Een vakantiewoning kopen in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel