plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down

Bezoek Vogelveld op de Second Home Beurs

Investeren in een nieuwe vakantiewoning? Voor het rendement over de verhuur of als tweede woning? Start dan uw zoektocht met een bezoek aan de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht en kom in contact.

Ontvang gratis tickets. Registreer nu!

Vogelveld nodigt u uit om ons te bezoeken op de Second Home Beurs in Utrecht op 8 - 10 maart 2019. Ter kennismaking bieden wij u de kans om de beurs gratis te bezoeken. Kom langs onze stand (332) en laat u informeren over het investeren in een vakantiewoning.

Ontvang gratis tickets t.w.v. €15,-Registreer nu via Vogelveld 

  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht - Jaarbeursplein
  • Datum: 8 - 10 maart, 10:00 - 17:00 uur
  • Stand Vogelveld: 332

Inspiratie voor een tweede woning

De Second Home Beurs is er voor iedereen die interesse heeft in een tweede huis. Of u nou voor het eerst komt kijken of al concrete plannen heeft. Volg diverse seminars, bezoek stands en presentaties van deskundigen die u op elk gebied van investeren kunnen informeren. Bijvoorbeeld over de financiering, de wet- en regelgeving of de verhuur van de woning.

Waarom in een vakantiewoning investeren?

Door de lage rentestand zoeken we alternatieve manieren om ons vermogen te vergroten. Investeren in een vakantiewoning is een interessant alternatief. Waarom? Vakantiewoningen bieden over het algemeen aantrekkelijke rendementen en ze zijn minder gevoelig voor inflatie. U vergroot op duurzame wijze uw vermogen.

Vogelveld nodigt u uit om ons te bezoeken op de Second Home Beurs. Kom langs en laat u door ons informeren over investeren in een vakantiewoning.

Waarom investeren via Vogelveld?

Investeren via Vogelveld doet u om meerdere redenen. Eén van de belangrijkste: het gegarandeerde rendement van 5% voor 5 jaar lang. Het gaat hier om netto rendement!

De vakantiewoningen bevinden zich op de midden op de Veluwe. Dat is vakantiebestemming nummer 1 in Nederland. U kunt er dus vanuit gaan dat er uiterst goede rendementen te behalen zijn, door de hoge bezettingsgraad van de woningen.

Alle woningen leveren wij verhuurgereed op. Ontworpen en ingericht naar Veluwse sferen, waardoor rust, comfort, ruimte en groen op één plek samenkomen. Bovendien biedt Recreatielandgoed de IJsvogel vele faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien. Ideaal voor vakantiegangers.

Bekijk onze vakantiewoningen

Bezoek ons op de Second Home Beurs. Wij overtuigen u graag waarom Vogelveld de juiste keuze is!

Bezoek onze stand op 332

Registreert u zich eerst via Vogelveld om gratis toegang te krijgen? Bezoek dan ook even onze stand op J11. Onze deskundigen informeren u op ieder gebied dat bij het investeren komt kijken. Van de financiering tot de verhuur. Onze stand bevindt zich in hal 1 op plek J11. Bekijk de plattegrond.

Praktische informatie

De Second Home Beurs is geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De Jaarbeurs zit tegen het centraal station aan en is eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er bevinden zich voldoende parkeergelegenheden.

Gratis toegang voor de Second Home Beurs via Vogelveld

Komt u de Second Home Beurs bezoeken? Wij nodigen u graag uit door gratis toegang aan te bieden ter waarde van €15. Kom langs bij en wij overtuigen u graag waarom investeren via Vogelveld de juiste keus is!

Ontvang gratis tickets t.w.v. €15,-.

Registreer nu!

6-persoons en 4-persoons recreatiewoningen

Vanaf € 209.000,- (excl. BTW, incl. grond & verhuurgereed)
Houd mij op de hoogte
Bekijk het aanbod

Vraag brochure aan

Vraag brochure aan

Advies op maat?

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees meer

Geniet van de rust van…

De rust van 5 jaar gegarandeerd vast rendement

Wilt u zorgeloos investeren? Als eigenaar van een van de prachtige recreatiewoningen profiteert u 5 jaar lang van een gegarandeerd netto rendement van maar liefst 5%.

Rendement van Vogelveld Blaadjes
Hoogstaande kwaliteit

In uw smaakvol ontworpen, luxe recreatiewoning op Recreatielandgoed de IJsvogel, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Geniet van rust, ruimte, groen én het gemak van alle faciliteiten die het schitterende park u biedt.

Bekijk het project Blaadjes
Uitstekende faciliteiten

Op Recreatielandgoed de IJsvogel is het heerlijk vertoeven. U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy. Door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken.

Lees meer over het project Blaadjes
Veluwe

Het centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis om de natuurrijke Veluwe te verkennen en de omgeving biedt talloze recreatieve mogelijkheden. Geniet van rust, ruimte en… pure ontspanning.

Lees meer over de Veluwe Vogel