Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Investeer in gegarandeerd rendement!
2-, 4-, 6-, 8- en 24-persoons recreatiewoningen

Vogelveld Groepswoning | 24 persoons

  1. Vogelveld Groepswoning | 24 persoons
 

Omschrijving

Een geschakelde vakantiewoning voor 2x12 personen, gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De woning

De woning beschikt over 10 slaapkamers, 9 badkamers en 2 ruime woonkamers met 2 leefkeukens. Door middel van dubbele hoteldeuren zijn de woningen via het eetgedeelte als 24 persoons te gebruiken. Het terras is via opslaande tuindeuren te bereiken. De linkerwoning is geschikt voor mindervalide bezoekers, en is voorzien van een rolstoel toegankelijke badkamer.

Luxe / Modern / Natuur

In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kenmerken

StatusNieuw
Extra informatieNieuw te bouwen
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers
10 slaapkamers
Aantal badkamers
9 badkamers
Voor aantal personen24
Woonoppervlakte300m2
Oppervlakte perceel1000m2
Huisnummer op park18-107
Wellness faciliteiten
Nee
Extra faciliteiten
Mindervalide slaapkamer en badkamer

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 897.000,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 62.000,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 262.000,-Excl. BTW
Vakantiewoningvanaf€ 573.000,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

Vogelveld is een rustig deel op Recreatielandgoed de IJsvogel waar u een vakantiewoning koopt in een natuurlijke omgeving. Hier heeft u een eigen plekje midden in het bos.

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
Vogelveld - Verkoop
 
 
Vogelveld - Verkoop
 

Bezoek onze open dagen

U bent van harte welkom tijdens de Nieuwjaars Open Dagen op 22 en 23 januari of kom langs tijdens de Kijkersdag op 29 en 30 januari.
Lees meer over de open dagen
 
Het interieur
 
Financieringsadvies
 
Fiscale-aspecten