Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiewoning kopen op de Veluwe
Vakantiewoning kopen op de Veluwe
Investeer in gegarandeerd rendement!
2-, 4-, 6-, 8- en 24-persoons recreatiewoningen

Vogelveld Villa | 8 persoons

  1. Vogelveld Villa | 8 persoons
 

Omschrijving

De woning

De woning beschikt over 2 x 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 ruime woonkamer met 2 leefkeukens. Het terras is via de grote schuifpui te bereiken. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en u kunt kiezen uit twee unieke designs voor de inrichting. 

Luxe/ Modern/ Natuur

In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kenmerken

StatusNieuw
Investeringsrendement label5% rendement
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Voor aantal personen8
Bouwjaar2020
Woonoppervlakte124m2
Oppervlakte perceel400m2
Huisnummer op park236
Woning oppervlakte
124 m2
Wellness faciliteiten
Nee

Prijsopbouw

Vakantiewoningvanaf€ 202.500,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 196.500,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 29.000,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

Vogelveld is een rustig deel op Recreatielandgoed de IJsvogel waar u een vakantiewoning koopt in een natuurlijke omgeving. Hier heeft u een eigen plekje midden in het bos.

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
Vogelveld - Verkoop