Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantiewoning kopen op de Veluwe
Vakantiewoning kopen op de Veluwe
Investeer in gegarandeerd rendement!
2-, 4-, 6-, 8- en 24-persoons recreatiewoningen

Zand Lodge | 4 personen

  1. Zand Lodge | 4 personen
 

Omschrijving

Een 4-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De woning

Een 4-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement. De lodge beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en woonkamer met leefkeuken. 

Luxe/ Modern/ Natuur

Gelegen in de vrije natuur van de Veluwe komt de Zand lodge volledig tot zijn recht. De lodges worden turnkey opgeleverd en geplaatst in een natuurlijk aangelegde zandverstuiving met bijpassend tuinmeubilair.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de lodges aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de lodges. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kenmerken

StatusNieuw
Investeringsrendement label5% rendement
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte46m2
Oppervlakte perceel330m2
Woning oppervlakte
46 m2
Wellness faciliteiten
Nee

Prijsopbouw

Vakantiewoningvanaf€ 73.500,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 50.000,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 7.650,-Excl. BTW
Tuinaanlegvanaf€ 8.350,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

Vogelveld is een rustig deel op Recreatielandgoed de IJsvogel waar u een vakantiewoning koopt in een natuurlijke omgeving. Hier heeft u een eigen plekje midden in het bos.

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
Vogelveld - Verkoop