• Luxe villa's en lodges van hoge kwaliteit
  • Vrij gebruik van de luxe parkfaciliteiten
  • Natuurlijk gelegen op de Veluwe

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe wordt gezien als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het natuurgebied heeft alles; prachtige bossen, zandverstuivingen en diverse steden met cultuur en historie. Het gebied leent zich perfect voor een luxe recreatiewoning. Door een recreatiewoning te kopen op de Veluwe bij Vogelveld heeft u niet alleen een fantastische vakantiebestemming, maar ook een waardevolle investering. Het verhuren van uw recreatiewoning via onze professionele verhuurorganisatie levert u namelijk een mooi jaarlijkse rendement. Benieuwd welke vakantiewoningen te koop staan op de Veluwe?

Bekijk ons aanbod
 

Recreatiewoning op de Veluwe kopen bij Vogelveld

Vogelveld realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties bij Recreatielandgoed de IJsvogel in het Gelderse dorp Voorthuizen. Vogelveld biedt een ruime keuze in diverse luxe recreatiewoningen op de Veluwe. De woningen bij Recreatielandgoed De IJsvogel zijn gesitueerd op een ruime kavel en gebouwd op een traditionele manier. Onze villa's en lodges bieden een hoge mate van comfort, hebben lage onderhoudskosten en passen goed in de omgeving van de Veluwe. De recreatiewoningen verschillen van elkaar in groepsgrootte, prijsklasse en faciliteiten. Vogelveld heeft villa’s en lodges met wellnessfaciliteiten en villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden. Er zijn woningen voor verschillende groepsgrootte. Zo zijn er lodges voor 2 tot 4 personen, villa's voor 4 tot 8 personen maar bieden we ook een groepswoning aan voor een gezelschap tot 24 personen.

Meer informatie aanvragen

Vakantiewoning op de Veluwe met luxe parkfaciliteiten

Het variërende aanbod van de woningen zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende vakantiewoning te koop is op de Veluwe. De woningen zijn volledig ingericht en verhuurgereed, u heeft er zelf geen omkijken naar. Naast de faciliteiten van uw eigen recreatiewoning kunt u ook genieten van de luxe parkfaciliteiten bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Zoals het binnen- en buitenzwembad, een tennisbaan, sauna en meerdere horecagelegenheden.

 

Recreatiewoning op de Veluwe verhuren

Indien u een recreatiewoning koopt om te verhuren, dan is het mogelijk om de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. De luxe parkfaciliteiten van Recreatielandgoed De IJsvogel samen met de ligging op de Veluwe en de nabijgelegen dorpen Putten en Barneveld zorgen ervoor dat de recreatiewoning een aantrekkelijk accommodatie is om te huren. Het verhuren van een recreatiewoning levert u een aantrekkelijk rendement op en u kunt bovendien de BTW terugvragen.

Een vakantiehuis kopen op de Veluwe in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een recreatiewoning die bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw recreatiewoning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste recreatiewoning bij Vogelveld
  5. Profiteer bij verhuur van een interessant rendement!

Door het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe heeft u een prachtige tweede woning. Hiermee profiteert u dankzij de mogelijke verhuur van een aantrekkelijk rendement.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over een vakantiewoning kopen op de Veluwe en de verhuur hiervan? Kom dan langs en plan een gratis adviesgesprek in met onze verkoopadviseur of vraag een brochure aan.

Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

1 Object

Veelgestelde vragen

Waar op de Veluwe kan ik een recreatiewoning kopen?

Een recreatiewoning kopen op de Veluwe kan bij Vogelveld in Voorthuizen. Vogelveld is onderdeel van Recreatielandgoed de IJsvogel en heeft ruim aanbod luxe lodges en stenen vakantievilla's te koop. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Vogelveld kunt u kiezen of u de woning gedeeltelijk of volledig beschikbaar stelt voor de verhuur.

Is de aankoop van de vakantiewoning inclusief eigen grond?

Bij Vogelveld koopt u een vakantiewoning op de Veluwe inclusief eigen grond. Zo investeert u niet alleen in een luxe vakantiewoning, maar bent u ook eigenaar van de bijbehorende kavel. Op deze manier hoeft u voor de grond geen erfpacht of huurkosten te betalen.

Hoeveel dagen per jaar mag ik verblijven in de vakantiewoning?

Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe bij Vogelveld mag u maar liefst 155 dagen zelf gebruik maken van de woning. De overige 210 dagen dient deze beschikbaar te zijn voor de verhuur. Het is niet toegestaan om de vakantiewoning permanent te bewonen.

Welk rendement ontvang ik bij de verhuur van de recreatiewoning?

Bij Vogelveld kunt u een recreatiewoning kopen op de Veluwe met rendementsgarantie. Met deze optie ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar (met uitzondering van de groepswoning). Wilt u zelf ook gebruik maken van de woning? Dat kan! Dan is er de mogelijkheid om te kopen zonder rendementsgarantie. Hierbij is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten.