1. Luxe villa's en lodges van hoge kwaliteit
  2. Luxe parkfaciliteiten
  3. Natuurlijke omgeving

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe wordt gezien als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het natuurgebied heeft alles; prachtige bossen, zandverstuivingen en diverse steden met cultuur en historie. Het gebied leent zich perfect voor een luxe recreatiewoning. Door een recreatiewoning te kopen op de Veluwe bij Vogelveld heeft u niet alleen een fantastische vakantiebestemming, maar ook een waardevolle investering. Het verhuren van uw recreatiewoning via onze professionele verhuurorganisatie levert u namelijk een mooi jaarlijkse rendement. Benieuwd welke recreatiewoningen te koop staan op de Veluwe?

 
Bekijk ons aanbod

Recreatiewoning op de Veluwe kopen bij Vogelveld

Vogelveld realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties bij Recreatielandgoed de IJsvogel in het Gelderse dorp Voorthuizen. Vogelveld biedt een ruime keuze in diverse luxe recreatiewoningen op de Veluwe. De woningen bij Recreatielandgoed De IJsvogel zijn gesitueerd op een ruime kavel en gebouwd op een traditionele manier. Onze villa's en lodges bieden een hoge mate van comfort, hebben lage onderhoudskosten en passen goed in de omgeving van de Veluwe. De recreatiewoningen verschillen van elkaar in groepsgrootte, prijsklasse en faciliteiten. Vogelveld heeft villa’s en lodges met wellnessfaciliteiten en villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden. Er zijn woningen voor verschillende groepsgrootte. Zo zijn er lodges voor 2 tot 4 personen, villa's voor 4 tot 8 personen maar bieden we ook een groepswoning aan voor een gezelschap tot 24 personen.

 
Meer informatie aanvragen
 

Luxe parkfaciliteiten op de Veluwe

Het variërende aanbod van de woningen zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende recreatiewoning te koop is op de Veluwe. De woningen zijn volledig ingericht en verhuurgereed, u heeft er zelf geen omkijken naar. Naast de faciliteiten van uw eigen recreatiewoning kunt u ook genieten van de luxe parkfaciliteiten bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Zoals het binnen- en buitenzwembad, een tennisbaan, sauna en meerdere horecagelegenheden.

Recreatiewoning op de Veluwe verhuren

Indien u een recreatiewoning koopt om te verhuren, dan is het mogelijk om de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. De luxe parkfaciliteiten van Recreatielandgoed De IJsvogel en de ligging bij de Veluwe zorgen ervoor dat de recreatiewoning een aantrekkelijk accommodatie is om te huren. Het verhuren van een recreatiewoning levert u een aantrekkelijk rendement op en u kunt bovendien de BTW terugvragen.

Een recreatiewoning kopen op de Veluwe in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een recreatiewoning die bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw recreatiewoning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste recreatiewoning bij Vogelveld
  5. Profiteer bij verhuur van een interessant rendement!

Door het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe heeft u een prachtige tweede woning. Hiermee profiteert u dankzij de mogelijke verhuur van een aantrekkelijk rendement.

Meer informatie ontvangen over het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe

Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen op de Veluwe en de verhuur hiervan? Kom dan langs of plan een gratis adviesgesprek in met onze verkoopadviseur.

Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

9 Objecten