1. Luxe recreatiewoningen op de Veluwe
  2. Voor 2 tot 24 personen
  3. Geschikt voor gedeeltelijke of volledige verhuur

Recreatiewoningen te koop op eigen grond

Door de huidige ontwikkelingen zijn steeds meer mensen op zoek naar een eigen recreatiewoning, het liefst een woning gelegen op eigen grond. Bent u op zoek naar een recreatiewoning waarbij u de woning koopt inclusief eigen grond? Dan bent u bij Vogelveld aan het juiste adres. Vogelveld, onderdeel van Recreatielandgoed de IJsvogel, heeft luxe recreatiewoningen te koop op eigen grond. De luxe woningen bieden u de mogelijkheid om elk gewenst moment te genieten van een welverdiende vakantie op de Veluwe. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning zal deze worden aangeboden voor de verhuur, zo kunt u een aantrekkelijk rendement ontvangen met uw investering.

Bekijk ons aanbod
 

Luxe recreatiewoning kopen op de Veluwe inclusief eigen grond

Vogelveld heeft niet zomaar recreatiewoningen te koop inclusief eigen grond op de Veluwe. De villa’s en lodges bevinden zich in het luxe segment en zijn geschikt voor 2 tot 24 personen. Naast variërende groottes heeft u ook keuze uit verschillende faciliteiten. Zo zijn er lodges en villa’s met wellnessfaciliteiten, maar ook villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden. Een ding is zeker: dankzij de ligging op een populair vakantiepark op de Veluwe, Recreatielandgoed de IJsvogel in Voorthuizen, zijn de recreatiewoningen uitermate geschikt voor de verhuur. Het is bij Vogelveld zelfs mogelijk om een recreatiewoning met rendementsgarantie te kopen.

Vraag een brochure aan
 

Recreatiewoningen op eigen grond verhuren

Indien u een recreatiewoning wilt kopen op de Veluwe om deze vervolgens te verhuren, dan kunt u ook terecht bij Vogelveld. De recreatiewoningen van Vogelveld die te koop zijn inclusief eigen grond op de Veluwe zijn zeer in trek bij binnen- en buitenlandse toeristen. Toeristen zoeken momenteel naar vakantiehuizen in een natuurlijke omgeving om te genieten van de rust en ruimte. Bij het kopen van een recreatiewoning bij Vogelveld heeft u twee opties, kopen met of zonder rendementsgarantie.

Kopen met rendementsgarantie

Wil u graag zekerheid en een vast rendement ontvangen? Kies dan voor het kopen met rendementsgarantie, hierbij moet u de woning volledig beschikbaar stellen voor de verhuur. U mag dan maximaal één standaard periode (week, midweek, weekend) en tegen een vaste vergoeding wegens bijkomende kosten gebruik maken van de woning.

Kopen zonder rendementsgarantie

Wil u ook zelf gebruik maken van de woning? Dan is een combinatie van verhuur en eigen gebruik mogelijk. U mag dan 155 dagen per jaar de woning reserveren en de overige 210 dagen wordt deze aangeboden voor de verhuur. Zelf hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, want dit wordt namelijk volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling de IJsvogel BV.

 

Bent u geïnteresseerd in de recreatiewoningen die te koop zijn op eigen grond bij Vogelveld? Kom dan eens langs tijdens onze evenementen of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een recreatiewoning op de Veluwe

Neem contact met op met een adviseur