• Rendement op uw vakantiewoning bij verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen op de Veluwe

Vakantiehuis verhuren voor rendement

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun spaargeld te investeren in een vakantiehuis. Groot gelijk! Het verhuren van een vakantiehuis zorgt namelijk voor een aantrekkelijk rendement. Vogelveld realiseert 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. De traditioneel gebouwde woningen worden volledig ingericht en verhuurgereed opgeleverd. De ligging op de Veluwe, een populaire vakantiebestemming, zorgt ervoor dat uw vakantiehuis een interessante accommodatie is om te verhuren. Bij Vogelveld is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen met rendementsgarantie. Dan profiteert u direct van een gegarandeerd rendement.

Vakantiewoning met of zonder rendementsgarantie

Het is bij Vogelveld dus mogelijk om een vakantiewoning te kopen met rendementsgarantie. Wilt u zelf ook gebruik maken van de vakantiewoning? Dat kan natuurlijk! Dan is er de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen zonder rendementsgarantie. U mag dan maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik maken van de woning en de rest van het jaar kan deze worden verhuurd met behulp van onze verhuurorganisatie. Het is niet mogelijk om de woning permanent te bewonen.

Meer informatie aanvragen

Hoe krijg ik vakantiehuis rendement in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een vakantiewoning dat bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseur
  3. Stel uw vakantiewoning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiehuis met rendementsgarantie
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement op uw vakantiehuis!

Het rendement van een vakantiewoning

Wilt u genieten van een aantrekkelijk rendement op een vakantiewoning in Nederland? Dan kunt u bij Vogelveld kiezen om een vakantiewoning te kopen met rendementsgarantie. Met deze optie ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar. Het fraaie ontwerp, de afwerking en de vele parkfaciliteiten op Recreatielandgoed De IJsvogel, maken de recreatiewoningen zeer interessant voor (particuliere) beleggers én vakantiegangers. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw woning. Dit wordt namelijk verzorgt door onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV.

Meer informatie over het rendement op een vakantiehuis

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Vogelveld over het kopen van een vakantiehuis met rendement? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en gaan we samen het traject aan!

Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

0 Objecten