1. Tweede huis kopen op de Veluwe
  2. Divers aanbod voor 2 tot 24 personen
  3. Luxe villa’s in Voorthuizen

Tweede huis kopen

Overweegt u een tweede huis te kopen in Nederland? Bij Vogelveld heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen midden op de Veluwe. Dit natuurgebied in Nederland is de perfecte locatie voor uw tweede huis. Het is een van de populairste regio’s voor een binnenlandse vakantie en ook veel buitenlandse toeristen trekken naar dit gebied. Dit is goed om te weten mocht u de tweede woning kopen om ook te gaan verhuren. De vakantiewoningen van Vogelveld liggen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Dit vakantiepark ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Een tweede huis kopen als belegging is op deze manier een interessante mogelijkheid voor u.

Bekijk ons aanbod

Tweede huis kopen op de Veluwe

Gaat u op vakantie het liefst eindeloos wandelen en fietsen in de natuur? Dan is een tweede huis kopen op de Veluwe de ideale investering voor u. Bij Vogelveld koopt u een recreatiewoning van hoogwaardige kwaliteit in verschillende prijsklassen. Naast vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen zijn er ook een aantal groepswoningen beschikbaar voor een gezelschap tot 24 personen. Er zijn ook villa’s beschikbaar met extra faciliteiten, zo zijn er villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden of villa’s met wellnessfaciliteiten. De woningen liggen allemaal op het terrein van Recreatielandgoed De IJsvogel wat u vele voordelen biedt. U maakt onbeperkt gebruik van onder andere het binnen- en buitenzwembad, de tennis- en bowlingbaan en voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen. In de supermarkt haalt u de boodschappen of u eet een hapje bij het restaurant. Zo voelt uw tweede huis op de Veluwe al snel als thuis.

Tweede huis kopen voor verhuur en eigen gebruik

Koopt u een tweede huis bij Vogelveld? Dan heeft u de keuze uit twee opties. U koopt de woning met of zonder rendementsgarantie. Koopt u de vakantiewoning vooral voor eigen gebruik kies dan voor kopen zonder rendementsgarantie. Hierbij maakt u maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik van uw vakantiehuis, u kunt dus niet permanent in uw vakantiehuis wonen. De overige dagen is het mogelijk uw tweede huis te verhuren. Koopt u een tweede huis voor verhuur dan is het ook mogelijk de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. Dit levert u een aantrekkelijk rendement op en bovendien kunt u BTW terugvragen. De verhuur van uw tweede huis wordt verzorgd door Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV. U hoeft zich hier dus geen zorgen om te maken, alles wordt voor u geregeld. Investeren in een tweede huis op de Veluwe doet u dus heel eenvoudig bij Vogelveld.

Meer informatie aanvragen
 

Meer over een tweede huis kopen op de Veluwe

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een tweede huis in Nederland op de Veluwe? Neem eens vrijblijvend contact op, plan een gratis adviesgesprek in of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

 
Neem contact met ons op

Waarom een tweede huis kopen bij Vogelveld?

  • Gesitueerd midden op de Veluwe
  • Luxe villa’s van hoogwaardige kwaliteit
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk
  • Waardevaste investering
     

Vogelveld Villa's

9 Objecten