• Kies voor een tweede huis op de Veluwe
  • Divers aanbod voor 2 tot 24 personen
  • Luxe villa’s en lodges in Voorthuizen

Tweede huis kopen

Overweegt u een tweede huis te kopen in Nederland? Bij Vogelveld heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen midden op de Veluwe. Dit natuurgebied in Nederland is de perfecte locatie voor een tweede woning. Het is een van de populairste regio’s voor een binnenlandse vakantie en ook veel buitenlandse toeristen trekken naar dit gebied. Dit is zeer goed nieuws mocht u een tweede woning kopen om te gaan verhuren. De vakantievilla's en lodges van Vogelveld liggen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Dit vakantiepark ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Een tweede huis kopen als investering is op deze manier een interessante mogelijkheid.

Tweede woning kopen op de Veluwe

Gaat u op vakantie het liefst eindeloos wandelen en fietsen in de natuur? Dan is een tweede huis kopen op de Veluwe een perfecte keuze. Bij Vogelveld koopt u een recreatiewoning van hoogwaardige kwaliteit in verschillende prijsklassen. Naast vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen zijn er ook een aantal groepswoningen te koop voor een gezelschap tot 24 personen. Er zijn ook villa’s te koop met extra faciliteiten, zo zijn er villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden of villa’s met wellnessfaciliteiten. De woningen liggen allemaal op het terrein van Recreatielandgoed De IJsvogel wat vele voordelen biedt. U maakt onbeperkt gebruik van onder andere het binnen- en buitenzwembad, de tennis- en bowlingbaan en voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen. In de supermarkt haalt u de boodschappen of u eet een hapje bij het restaurant. Zo voelt uw tweede woning op de Veluwe al snel als thuis.

Meer informatie aanvragen
 

Tweede huis kopen voor de verhuur

Koopt u uw tweede huis bij Vogelveld? Dan heeft u de keuze uit twee opties. U koopt de woning met of zonder rendementsgarantie. Koopt u de vakantiewoning vooral voor deels eigen gebruik kies dan voor kopen zonder rendementsgarantie. Hierbij mag u maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik van uw vakantiehuis, u kunt dus niet permanent in uw woning verblijven. De overige dagen is het mogelijk om uw tweede huis te verhuren. Koopt u een tweede huis voor verhuur dan is het mogelijk de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. Dit levert u een aantrekkelijk rendement op en bovendien kunt u BTW terugvragen. De verhuur van uw tweede huis wordt volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV. U hoeft zich hier dus geen zorgen om te maken, alles wordt voor u geregeld. Investeren in een tweede huis op de Veluwe doet u dus heel eenvoudig bij Vogelveld.

Meer weten over het kopen van een tweede huis

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een tweede huis in Nederland en wilt u meer weten? Neem dan eens contact op met onze adviseurs en plan een gratis adviesgesprek of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

Neem contact met ons op

Waarom een tweede huis kopen bij Vogelveld?

  • Gesitueerd midden op de Veluwe
  • Luxe villa’s van hoogwaardige kwaliteit
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk
  • Waardevaste investering
     

Vogelveld Villa's

0 Objecten

Veelgestelde vragen

Kan ik op de Veluwe investeren in een tweede woning?

Investeren in een tweede woning op de Veluwe doet u zorgeloos bij Vogelveld. Wanneer u investeert in een woning bij Vogelveld koopt u een woning op het populaire vakantiepark Recreatielandgoed de IJsvogel. Doordat het vakantiepark geen onderdeel is van een overkoepelende organisatie, zult u geen last hebben van sterke prijsschommelingen door promotieacties wanneer u de woning verhuurt.

Is het mogelijk om de tweede woning te verhuren?

Bij de aankoop van een tweede woning heeft u de keuze om te kopen met of zonder rendementsgarantie. Dit is afhankelijk of u kiest voor volledige verhuur of deels eigen gebruik en verhuur. De optie met rendementsgarantie is alleen mogelijk als u de woning volledig gaat verhuren. Het grote voordeel van volledige verhuur is dat u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een tweede woning op de Veluwe?

Een tweede huis op de Veluwe biedt vele voordelen. Zo heeft u een uitvalsbasis waar u het gehele jaar kunt genieten van het mooiste natuurgebied van Nederland. Doordat het een populaire vakantiebestemming is voor toeristen, kunt u eenvoudig uw woning verhuren. Onze verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen zodat u kunt genieten van het rendement.

Voor hoeveel personen kan ik een tweede huis kopen op de Veluwe?

Bij Vogelveld heeft u de keuze uit diverse stenen vakantievilla’s en luxe lodges. De villa’s zijn geschikt voor 4 tot 24 personen, waarvan enkele beschikken over extra faciliteiten zoals een eigen wellness of aanpassingen voor mindervaliden. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar de lodges, heeft u de keuze uit de 2-persoons Wellness Lodge of de 4-persoons Zand Lodge.