1. Luxe villa's en lodges van hoge kwaliteit
  2. Professionele verhuurorganisatie
  3. Gelegen in Voorthuizen

Vakantiehuis kopen op de Veluwe

Overweegt u een vakantiehuis op de Veluwe te kopen? Groot gelijk, want dit mooiste natuurgebied van Nederland is erg in trek bij toeristen. Zo geniet u op een fijne plek van uw eigen vakantiehuis én is uw vakantiehuis een aantrekkelijke vakantiebestemming. En dat is natuurlijk wel fijn wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren. Op het Vogelveld, onderdeel van Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen, staat uw perfecte vakantiehuis op de Veluwe te koop. Wij bieden een gevarieerd aanbod luxe villa’s en lodges, verschillend in prijsklasse en aantal personen. De Vogelveld Villa’s en lodges zijn perfect voor iedere investering. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, ontzorgt u bij de verhuur van uw vakantiehuis, zodat u zich niet druk hoeft te maken en kunt genieten van een interessant rendement. Kijkt u er al naar uit om een luxe vakantiehuis op de Veluwe te kopen?

Vogelveld: vakantiehuizen te koop op de Veluwe

Een vakantiehuis kopen op de Veluwe doet u natuurlijk bij Vogelveld in Voorthuizen. Op dit gedeelte van Recreatielandgoed De IJsvogel staat uw luxe vakantiehuis op de Veluwe te koop. De Vogelveld Villa’s en lodges variëren in prijsklasse, grootte en geschiktheid voor aantal personen. Ook de faciliteiten verschillen per villa of lodge. Zo zijn er vakantiehuizen met wellnessfaciliteiten en villa’s geschikt voor mindervaliden. De villa’s en lodges zijn geschikt voor iedere investering. De traditioneel gebouwde vakantiehuizen hebben een hoogwaardige kwaliteit en een luxe en eigentijdse inrichting. Het moderne ontwerp, de ruime opzet en de verfijnde details maken de villa's en lodges een ware lust voor het oog.

 
Bekijk ons aanbod
 

Vakantiehuis verhuren via onze professionele verhuurorganisatie

Wilt u een vakantiehuis op de Veluwe kopen en verhuren? Een goede keus! Met de huidige spaarrente zijn we steeds vaker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons vermogen te vergroten. Een vakantiehuis kopen op de Veluwe als investering is een interessant alternatief. Het biedt een aantrekkelijk rendement en vakantiehuizen zijn minder inflatiegevoelig. Bent u bang dat er te veel komt kijken bij de aankoop van een vakantiewoning? Onze professionele verhuurorganisatie neemt uw zorgen weg en regelt de verhuur van uw vakantiehuis op de Veluwe. De Vogelveld villa’s en lodges worden verhuurgereed opgeleverd, zodat u er geen omkijken meer naar hebt. Dit, in combinatie met de toeristische aantrekkingskracht van de Veluwe en de uitgebreide parkfaciliteiten, maken een vakantiehuis kopen op de Veluwe bij De IJsvogel een uitstekende vorm van beleggen.

Vraag de brochure aan

Faciliteiten van De IJsvogel

Extra fijn aan een vakantiehuis kopen op de Veluwe bij Vogelveld is dat u en uw gasten onbeperkt gebruik kunnen maken van de parkfaciliteiten van De IJsvogel. Wat dacht u van een duik nemen in het binnen- en buitenzwembad, even ontspannen in de sauna of juist een balletje slaan op de tennisbaan? Ook is er een visvijver, een bowlingbaan en zijn er diverse speeltuinen en meerdere horecagelegenheden aanwezig.

Vakantiehuis op de Veluwe kopen in 5 stappen!

  1. Bekijk en kies een vakantiehuis dat bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw vakantiehuis samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste Vogelveld Villa of Lodge
  5. Profiteer van een interessant rendement

Geïnteresseerd in een vakantiehuis op de Veluwe kopen? Kom langs op locatie of plan een gratis adviesgesprek in. Bent u klaar om samen met ons het traject in te gaan?

Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

2 Objecten