• Luxe villa’s van hoge kwaliteit
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Op de Veluwe

Vakantiehuis kopen in Voorthuizen

Denkt u aan een vakantiehuis kopen in Voorthuizen, gelegen op de prachtige Veluwe? Goede keuze! De Veluwe is het mooiste natuurgebied van Nederland en daarmee een heerlijke vakantiebestemming. Voor uzelf, maar ook voor uw gasten, mocht u uw vakantiehuis willen verhuren en op deze manier willen profiteren van een interessant rendement. Bij Vogelveld heeft u de mogelijkheid een luxe vakantiewoning in Voorthuizen te kopen. Vogelveld is onderdeel van Recreatielandgoed De IJsvogel, een ruim opgezet vakantiepark op de Veluwe met uitgebreide faciliteiten. Bij Vogelveld kunt u een recreatiewoning kopen in Voorthuizen voor eigen gebruik én voor verhuur. Onze verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw villa op zich, zodat u onbezorgd geniet van een mooie investering.

Bekijk ons aanbod
 

Vogelveld: vakantiewoning kopen in Voorthuizen

Een vakantiehuis kopen in Voorthuizen doet u bij Vogelveld. Op een speciaal gedeelte van Recreatielandgoed De IJsvogel vindt u luxe en stijlvolle villa’s van hoogwaardige kwaliteit. De woningen en lodges zijn gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte geniet van uw eigen vakantiehuis op de Veluwe. Ons aanbod varieert in prijsklasse, grootte, aantal personen, maar ook in de aanwezige faciliteiten. Zo beschikken we bijvoorbeeld over woningen met wellnessfaciliteiten en woningen geschikt voor mindervaliden. Voor iedere investering bent u bij Vogelveld dus op de juiste plek! Extra fijn voor u, en uw gasten, is dat u onbeperkt gebruik maakt van de uitstekende faciliteiten van De IJsvogel. Neem een duik in de zwembaden, ontspan in de sauna, sla een balletje op de tennisbaan of geniet op het terras van de horeca.

Vakantiehuis kopen in Voorthuizen in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een vakantiehuis dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw vakantiehuis samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiehuis
  5. Profiteer van een interessant rendement
     

Recreatiewoning kopen én verhuren in Voorthuizen

Een vakantiewoning kopen in Voorthuizen kan bij Vogelveld op twee manieren: kopen met rendementsgarantie of kopen zonder rendementsgarantie. Wanneer u kiest voor kopen met rendementsgarantie geniet u van een vast en aantrekkelijk rendement. Mocht u uw woning óók willen gebruiken voor eigen gebruik, om zo nu en dan even een heerlijk weekendje weg te gaan, kiest u voor kopen zonder rendementsgarantie. Zo kunt u de woning maximaal 155 dagen gebruiken voor vakanties en weekendjes weg. De overige dagen zorgt Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V., onze professionele verhuurorganisatie, voor de verhuur van uw recreatiewoning. Zo kunt u zorgeloos investeren en profiteren van interessante rendementen.

Dankzij onze professionele verhuurorganisatie, de toeristische aantrekkingskracht van de Veluwe en de uitgebreide parkfaciliteiten van De IJsvogel wordt een recreatiewoning kopen in Voorthuizen bij Vogelveld wel érg aantrekkelijk. Geïnteresseerd? Kom langs op locatie of plan een gratis adviesgesprek in.

Neem contact met ons op

Vogelveld Lodges

1 Object