1. Vakantiewoning kopen op de Veluwe
  2. Investeren in vastgoed bij Vogelveld
  3. Luxe vakantiewoningen voor 2 tot 24 personen

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe, een uniek natuurgebied in Nederland. Geen wonder dus dat veel Nederlandse maar ook buitenlandse vakantiegangers hier graag op vakantie gaan. Overweegt u een tweede woning aan te schaffen in Nederland? Dan heeft u bij Vogelveld een unieke mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen op de Veluwe. De vakantiewoningen en lodges die wij aanbieden liggen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Dit sfeervolle park is ideaal gelegen om optimaal van een vakantie op de Veluwe te genieten. Bovendien is het voor u een interessante investering met aantrekkelijk rendement bij verhuur.

 
Bekijk ons aanbod
 

De Vogelveld vakantiewoningen op de Veluwe

U kiest bij Vogelveld voor een van de luxe vakantievilla's of lodges die gesitueerd zijn op een ruime kavel. Hierdoor heeft u alle ruimte om te genieten van uw verblijf. Alle vakantiewoningen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u veel luxe en comfort. U kunt bovendien ook kiezen voor wellnessfaciliteiten of een villa geschikt voor mindervaliden. De woningen variëren in geschiktheid voor aantal personen en in prijsklasse, waardoor het aanbod erg divers en voor verschillende investeringen geschikt is. Doordat de woningen op Recreatielandgoed De IJsvogel liggen zijn de faciliteiten van het park vrij te gebruiken voor uzelf en uw gasten. Vakantiewoningen te koop op de Veluwe, u vindt ze bij Vogelveld!

Vraag de brochure aan

Investeren in vastgoed op de Veluwe

Een waardevaste investering, dat is een vakantiewoning kopen op de Veluwe. U kiest voor kopen met of zonder rendementsgarantie. Wilt u vooral zelf genieten van uw woning dan koopt u zonder rendementsgarantie. U maakt dan maximaal 155 dagen zelf gebruik van de woning. Kopen met rendementsgarantie levert u gedurende 5 jaar een gegarandeerd rendement op van 5% per jaar. Door de uitstekende verhuurresultaten over de afgelopen jaren hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bovendien wordt de verhuur volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V.. Een vakantiewoning kopen op de Veluwe is voor u een zorgeloze investering.

Waarom een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

  • Ideale locatie midden in de natuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Waardevaste investering met aantrekkelijk rendement
  • Luxe villa’s en lodges met veel comfort
  • Ruime kavels met veel ruimte en privacy
 
 

Meer informatie over een vakantiewoning kopen

Onze vakantiewoningen te koop op de Veluwe zijn erg in trek. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen van een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Uiteraard bent u ook van harte welkom op locatie, wij ontvangen u graag op de Veluwe.

 
Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

9 Objecten