Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vogelveld - Verkoop

Vogelveld Villa | 8 persoons

 

Omschrijving

De woning

De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en twee ruime woonkamers met leefkeuken. Het terras is via de grote dubbele tuindeuren te bereiken. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.

De 8-persoons woningen zijn ook te verhuren als twee keer 4-persoons. Via de hal en de woonkamers zijn ze onderling verbonden. De eetkeuken van de hoekwonigen is ingericht voor 8 personen. 

Luxe/ Modern/ Natuur

In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kies voor een privé wellness

De vraag naar vakantiewoningen met een privé wellness is geëxplodeerd. Recreatielandgoed de IJsvogel en Vogelveld zien deze trend ook. Daarom is het mogelijk om bij de aankoop van een woning te investeren in een Sauna Barrel, Hot Tub of een Jacuzzi. Plaatsing en afname zal in overleg zijn met Recreatielandgoed de IJsvogel in verband met de nutsvoorzieningen en de reglementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en het creëren van een natuurlijke schutting.

Bekijk de prijslijst

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Voor aantal personen8
Bouwjaar2020
Woonoppervlakte124m2
Oppervlakte perceel400m2
Huisnummer op park18-236
Wellness faciliteiten
Nee

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 428.000,-v.o.n. Excl. BTW
Vakantiewoningvanaf€ 202.500,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 196.500,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 29.000,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

Vogelveld is een rustig deel op Recreatielandgoed de IJsvogel waar u een vakantiewoning koopt in een natuurlijke omgeving. Hier heeft u een eigen plekje midden in het bos.

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
Vogelveld - Verkoop
 
 
Vogelveld - Verkoop
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | Vogelveld

U bent van harte welkom tijdens onze open dagen op 14, 15 en 16 mei.
Lees meer over de open dagen
 
Het interieur
 
Investeer in privé wellness
 
Fiscale-aspecten
 
Financieringsadvies