Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vogelveld - Verkoop

Vogelveld Vrijstaande Villa | 4 persoons | Mindervaliden

 

Omschrijving

Een 4-persoons vrijstaande vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De woning

De woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de dubbel tuindeuren in de kamer komt u op het overdekte terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.

Voorzieningen voor mindervaliden

De woning is voorzien van een ruimere eetkeuken, extra groot terras en een aangepaste badkamer. De woning is toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. 

Luxe / Modern / Natuur

In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kies voor een privé wellness

De vraag naar vakantiewoningen met een privé wellness is geëxplodeerd. Recreatielandgoed de IJsvogel en Vogelveld zien deze trend ook. Daarom is het mogelijk om bij de aankoop van een woning te investeren in een Sauna Barrel, Hot Tub of een Jacuzzi. Plaatsing en afname zal in overleg zijn met Recreatielandgoed de IJsvogel in verband met de nutsvoorzieningen en de reglementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en het creëren van een natuurlijke schutting.

Bekijk de prijslijst

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte62m2
Oppervlakte perceel467m2
Huisnummer op park18-250
Wellness faciliteiten
Nee
Extra faciliteiten
Mindervalide slaapkamer en badkamer

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 289.000,-v.o.n. Excl. BTW
Perceelvanaf€ 155.500,-Excl. BTW
Vakantiewoningvanaf€ 119.000,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 14.500,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

Vogelveld is een rustig deel op Recreatielandgoed de IJsvogel waar u een vakantiewoning koopt in een natuurlijke omgeving. Hier heeft u een eigen plekje midden in het bos.

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
Vogelveld - Verkoop
 
 
Vogelveld - Verkoop
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | Vogelveld

U bent van harte welkom tijdens onze open dagen op 14, 15 en 16 mei.
Lees meer over de open dagen
 
Het interieur
 
Investeer in privé wellness
 
Fiscale-aspecten
 
Financieringsadvies