Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vogelveld - Verkoop

Wellness Lodge | 2 personen

 

Omschrijving

Een 2-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De lodge

Een 2-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement. De lodge beschikt over 1 slaapkamer, vrijstaand bad, inloop douche met Sunshower, sauna, woonkamer met leefkeuken en gashaard.

Luxe/ Modern / Natuur

Gelegen in de vrije natuur van de Veluwe komt de lodge volledig tot zijn recht. Gelegen op een ruime kavel en voorzien van luxe faciliteiten zoals een sauna, Sunshower en vrijstaande Faber Farum gashaard. De lodges worden turn-key opgeleverd met een aangelegde tuin inclusief een ruim terras met bijpassend tuinmeubilair.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de lodges aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de lodges. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kenmerken

StatusTe koop
Extra informatieNog één wellness lodge beschikbaar
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen2
Woonoppervlakte48m2
Oppervlakte perceel400m2
Huisnummer op park18 - 219
Wellness faciliteiten
Ja

Prijsopbouw

Tuinaanlegvanaf€ 7.850,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 7.500,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 50.000,-Excl. BTW
Vakantiewoningvanaf€ 144.650,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

Vogelveld is een rustig deel op Recreatielandgoed de IJsvogel waar u een vakantiewoning koopt in een natuurlijke omgeving. Hier heeft u een eigen plekje midden in het bos.

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
Vogelveld - Verkoop
 
 
Vogelveld - Verkoop
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | Vogelveld

U bent van harte welkom tijdens onze open dagen op 14, 15 en 16 mei.
Lees meer over de open dagen
 
Het interieur
 
Investeer in privé wellness
 
Fiscale-aspecten
 
Financieringsadvies