1. Altijd online inzicht
  2. Zorgeloos verhuren
  3. Professionele verhuurorganisatie

Uw vakantiewoning zorgeloos verhuren

Bij Vogelveld kunt u zorgeloos een vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren. De professionele verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel heeft vele jaren ervaring en dit resulteert in een hoge bezettingsgraad. Wij zullen u volledig ontzorgen en regelen voor u alles omtrent de verhuur en het beheer van uw Vogelveld Villa. Hierbij maken wij gebruik van een onafhankelijk reserveringssysteem van Booking Experts. Het grote voordeel van dit systeem voor u als eigenaar is, dat u altijd de controle en online toegang houdt over uw woning bij Vogelveld. Recreatielandgoed De IJsvogel is geen onderdeel is van een overkoepelende organisatie, u zal daarom geen last hebben van sterke prijsschommelingen door promotieacties. U kunt bij Vogelveld dus zorgeloos een vakantiewoning kopen en verhuren.

 
Vraag een brochure aan

De voordelen op een rij

  1. Transparant - Altijd inzicht in onder andere de reserveringen, beoordelingen, uw rendement en meer.
  2. Ervaar gemak - Ontvang op tijd uw opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen.
  3. Communicatie - Alle communicatie verloopt via één centrale plek.
  4. Onderhoud - Wij regelen alle werkzaamheden zodat uw vakantiehuis altijd klaar is om gasten te ontvangen.
 
 
Booking Experts

Sterke samenwerking met touroperators

Onze verhuurorganisatie brengt uw vakantiewoning onder de aandacht bij potentiële bezoekers via onze eigen website en bij gerenommeerde touroperators. Hierdoor profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen en zijn uw huurprijzen niet gevoelig voor prijsschommelingen door promotieacties. Een van de voordelen van het reserveringssysteem van Booking Experts zijn de real-time koppelingen met touroperators. Zo blijven alle touroperators waar wij mee samenwerken op de hoogte van juiste en actuele informatie omtrent uw vakantiewoning.

 
Touroperators
Touroperators - Mobiel
 

Een persoonlijk account

U krijgt als eigenaar van een vakantiewoning een persoonlijk account waarmee u kan inloggen in het systeem van Booking Experts. Via het systeem heeft u altijd inzicht in de reserveringen en facturen en leest u de beoordelingen van uw gasten. Via het berichtensysteem kunt u eenvoudig met de verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel communiceren. Wilt u zelf een keer gebruik maken van uw eigen vakantiewoning? Dan kunt u dit online aangeven via uw persoonlijke account.

 
Dashboard van het reserveringssysteem van Booking Experts

Een passend marketingbeleid

Alle online marketingactiviteiten worden verzorgd door Booking Boosters. Dit marketingbureau is gespecialiseerd in het verzorgen van de online marketing voor kleine en grote bedrijven binnen de recreatiebranche en verantwoordelijk voor de website en advertising van Vogelveld en Recreatielandgoed De IJsvogel. Hierbij zijn de marketingactiviteiten gericht op onze eigen verhuurwebsite. Dit zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van touroperators. Booking Boosters zorgt voor de online vindbaarheid en een boost van de reserveringen voor uw vakantiewoning.

Zorgeloos kopen en verhuren bij Vogelveld

Onze professionele verhuurorganisatie in combinatie met hét alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing via Booking Boosters zorgen ervoor dat uw vakantiewoning in goede handen is en de gewenste huuropbrengsten oplevert. Zelf houdt u altijd online inzicht en de controle over uw Vogelveld Villa met uw persoonlijke account. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Vogelveld? Onze adviseur voorziet u graag van een persoonlijk advies tijdens een gratis adviesgesprek!

 
Neem contact met ons op