• Beleggen in een vakantiewoning bij Vogelveld
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen op de Veluwe

Alternatief voor sparen

Met de huidige spaarrente zijn we steeds vaker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons vermogen te vergroten. Een vakantiewoning kopen en beschikbaar stellen voor verhuur is een goed en veilig alternatief voor sparen. Bij Vogelveld heeft u de mogelijkheid te investeren in een luxe vakantievilla of lodge en zo te profiteren van een interessant rendement. Vogelveld is onderdeel van Recreatielandgoed De IJsvogel, een ruim opgezet vakantiepark op de Veluwe met vele faciliteiten. Bij Vogelveld heeft u twee mogelijkheden als alternatieven voor sparen: gegarandeerd rendement of variabel rendement. Bij de eerste vorm profiteert u van een gegarandeerd netto rendement. Bij de tweede vorm kiest u voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur door onze professionele verhuurorganisatie.

Vakantiewoning kopen: een goed alternatief voor sparen

Een vakantiewoning kopen is een van de mogelijke alternatieven voor sparen. Dit kan natuurlijk op vele plekken in Nederland, maar met een vakantiehuis op de Veluwe heeft u het het best getroffen. De Veluwe is namelijk een enorm populaire vakantiebestemming voor toeristen. Dit is natuurlijk goed nieuws wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren aan vakantiegangers. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat zij onbeperkt gebruik kunnen maken van de parkfaciliteiten van De IJsvogel. Zwembaden, horecagelegenheden, sportvelden en speeltuinen zijn tegenwoordig erg belangrijk voor toeristen.

 
Bekijk ons aanbod
 

Vakantievilla’s en lodges van Vogelveld

Investeren in een Vogelveld Villa of Lodge is het beste alternatief voor sparen! Bijna nergens vindt u zulke luxe villa’s en lodges als bij Vogelveld. Met een fraai en modern ontwerp en een hoogwaardige architectuur zijn de woningen erg in trek. De woningen kennen een eigentijdse inrichting, waarbij u de keuze heeft uit twee kleurthema’s: groen en blauw. De woningen variëren in grootte, geschiktheid voor aantal personen, prijsklasse, maar ook in de aanwezige faciliteiten. Zo kunt u ook investeren in een mindervaliden- of wellness villa.

Meer informatie aanvragen
 

Een vakantiewoning kopen in 5 stappen

  1. Bekijk en kies uw ideale vakantievilla
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw vakantievilla samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning
  5. Profiteer van een interessant rendement

Alternatief voor sparen: 2 mogelijkheden

Kiest u voor investeren in een vakantiewoning als beste alternatief voor sparen? Dan heeft u 2 mogelijkheden: kopen met rendementsgarantie en kopen zonder rendementsgarantie. Koopt u met rendementsgarantie? Dan geniet u van de rust van een vast en aantrekkelijk rendement. Met een gedurende 5 jaar gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar is het een uitstekend en zorgeloos alternatief voor sparen. Koopt u zonder rendementsgarantie? Dan neemt ons professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, de verhuur van u over. Bij het kopen zonder rendementsgarantie heeft u de mogelijkheid maximaal 155 dagen zelf gebruik te maken van uw villa voor heerlijke weekendjes weg naar de Veluwe!

Zoekt u een goed en veilig alternatief voor sparen? Investeer in een vakantiewoning op de Veluwe en vergroot uw vermogen in alle rust en ontspanning. Wilt u meer weten over het investeren in een vakantiewoning? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs, plan een gratis adviesgesprek in of kom eens langs op de prachtige Veluwe.

 
Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

1 Object