• Recreatiewoningen voor 2 tot 24 personen
  • Gelegen op de Veluwe
  • Profiteer van 5% rendement

Investeren in recreatief vastgoed op de Veluwe

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in recreatief vastgoed. Een van de belangrijkste redenen om te investeren in vastgoed is de lage rente die mensen ontvangen bij het traditionele banksparen, in sommige gevallen heffen banken al zelfs een negatieve rente. U moet dan dus betalen om geld te sparen. Vanwege deze ontwikkelingen zijn vastgoed investeringen een aantrekkelijk optie, met name in recreatieve vastgoedprojecten.

Investeren in recreatief vastgoed betekent dus dat u een of meerdere recreatiewoningen koopt. Deze vorm van investeren is een van de aantrekkelijkste mogelijkheden om uw vermogen op duurzame wijze te vergroten. U beschikt namelijk over een tweede woning en bij het verhuren van de recreatiewoning profiteert u van een aantrekkelijk rendement. Bij Vogelveld kunt u zelfs investeren met rendementsgarantie, hierbij ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar.

Bekijk onze vastgoedobjecten
 

Investeren in vastgoed met rendementsgarantie

Investeren in vastgoed klinkt als een ingewikkeld proces. Wij van Vogelveld begeleiden u volledig, zodat u op een laagdrempelige manier kan investeren in vastgoed. Bij de aankoop van een recreatiewoning kunt u kiezen voor de optie “kopen met rendementsgarantie”. Met deze optie ontvangt u gegarandeerd 5 jaar lang 5% netto rendement ongeacht de verhuurresultaten. Hierbij dient u wel de woning volledig beschikbaar te stellen voor de verhuur.

Wilt u zelf gebruik maken van de woning dan kunt u kiezen voor de optie “kopen zonder rendementsgarantie”, hierbij is het rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten. Zelf mag u dan maximaal 155 dagen per jaar gebruik maken van de woning en de rest van het jaar kan deze worden verhuurd met behulp van onze verhuurorganisatie.

 
Brochure aanvragen
 

Vogelveld heeft aantrekkelijke investeringsmogelijkheden

Midden op de Veluwe realiseert Vogelveld op Recreatielandgoed de IJsvogel diverse luxe recreatiewoningen. Het aanbod bestaat uit luxe lodges, villa’s en groepsaccommodaties. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 24 personen en enkele woningen beschikken over extra faciliteiten, zo zijn er recreatiewoningen geschikt voor mindervaliden of met wellnessfaciliteiten. Momenteel bevindt het project zich in de laatste fase, de derde fase. Net als in de voorgaande fasen worden de woningen verhuurklaar opgeleverd. Kopers van de woningen profiteren direct van het rendement.

Wist u dat de Veluwe de populairste vakantiebestemming binnen Nederland is? Dit blijkt uit onderzoek van NBTC-NIPO Research. Zo kunt u ervan uitgaan dat de verhuur een hoge bezetting zal hebben. Dit heeft positieve invloed op het rendement van uw investering.

Investeren in recreatief vastgoed in 5 stappen

  1. Bekijk en kies een recreatiewoning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Stel uw woning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op Vogelveld
  5. Profiteer van gegarandeerd rendement van 5%

Meer weten over de investeringsmogelijkheden

Wilt u graag investeren in recreatief vastgoed bij Vogelveld? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

 
Neem contact met ons op

Vastgoedobjecten bij project Vogelveld