1. Luxe villa's en lodges van hoge kwaliteit
  2. Luxe parkfaciliteiten
  3. Op de Veluwe

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Wilt u een recreatiewoning kopen in Gelderland? Bij Vogelveld is het mogelijk om een luxe vakantiewoning te kopen. De vakantiehuizen worden gerealiseerd door Vogelveld en zijn gelegen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. De luxe faciliteiten van het vakantiepark en de ligging bij de Veluwe bieden diverse mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Deze factoren zorgen ervoor dat uw recreatiewoning ook uitermate geschikt is voor de verhuur. Onze professionele verhuurorganisatie neemt uw zorgen over de verhuur van uw woning weg, zodat u geniet van een interessant rendement. Benieuwd naar de vakantiehuizen van Vogelveld?

 
Bekijk ons aanbod
 

Recreatiewoning te koop in Gelderland

Wanneer u een luxe vakantiewoning in Gelderland wil kopen, bent u bij Vogelveld op de juiste plek. Door de ligging op de Veluwe en de nabijgelegen dorpen Barneveld en Putten is het de perfecte vakantiebestemming. Vogelveld heeft een divers aanbod woningen en lodges van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Ze zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, maar er zijn ook een aantal groepswoningen voor groepen tot 24 personen. Naast de keuze in grootte zijn er ook woningen met extra faciliteiten. Zo zijn er recreatiewoningen geschikt voor mindervaliden en woningen met eigen luxe wellnessfaciliteiten. De hoogwaardige kwaliteit, verschillende groepsgroottes en de faciliteiten van de woningen zorgen ervoor dat deze uitermate geschikt zijn om te verhuren. Naast de faciliteiten van uw recreatiewoning mag u gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Zoals het binnen- en buitenzwembad, de sauna, tennisbaan en meerdere horecagelegenheden.

 
Meer informatie aanvragen

Vakantiewoning kopen in Gelderland om te verhuren

U bent van plan om een vakantiehuis te kopen in Gelderland om deze vervolgens te verhuren. Een slimme keus! Door de huidige rentestanden zijn steeds meer mensen op zoek naar mogelijkheden om rendement te behalen op hun vermogen. De aankoop van een vakantiewoning in Gelderland is hierbij een interessant alternatief. Een vakantiewoning biedt door middel van de verhuur een aantrekkelijk rendement op uw investering en de woningen zijn minder gevoelig voor inflatie. Het verhuren van uw vakantiewoning in Gelderland gebeurt door onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u genieten van een aantrekkelijk rendement. 

Vakantiehuis kopen in Gelderland in 5 stappen

  1. Bekijk welke vakantiehuizen te koop staan in Gelderland bij Vogelveld
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw vakantiehuis samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste vakantiehuis
  5. Profiteer bij verhuur van een interessant rendement

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aankoop en de verhuur van uw eigen recreatiewoning in Gelderland? Neem vrijblijvend contact op, plan een gratis adviesgesprek of koms een langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

9 Objecten