• Professionele verhuurorganisatie
  • Laatste fase in de verkoop
  • Kopen met rendementsgarantie

Vakantiehuis kopen en verhuren op de Veluwe

Zoekt u een manier om uw spaargeld te beleggen? Dan is het kopen van een vakantiewoning om deze vervolgens te verhuren een uitstekende optie. Bij Vogelveld heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis op de Veluwe te kopen en deze geheel of gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren van een vakantiewoning in deze regio is zeer interessant. De Veluwe is al jaren een van de populairste bestemmingen voor de binnen- en buitenlandse toeristen. Samen met de faciliteiten en de ligging van Vogelveld op Recreatielandgoed de IJsvogel zorgt dit voor een hoge bezettingsgraad.  Een vakantiewoning kopen om deze te verhuren is daardoor een goed alternatief voor een traditionele spaarrekening.

Bekijk ons aanbod

Uitgelichte woningen op de Veluwe

Kopen en verhuren op de Veluwe

Koopt u een vakantiewoning bij Vogelveld om deze te gaan verhuren dan is het mogelijk om deze te kopen met rendementsgarantie. Bij deze optie ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar (bij de groepswoning is geen rendementsgarantie mogelijk). De verhuur en bijkomende zaken wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V. Een vakantiewoning kopen en verhuren betekent voor u zorgeloos investeren en een slimme belegging. Wilt u zelf nog gebruik maken van uw vakantiehuis? Dan is er ook de mogelijkheid te kopen zonder rendementsgarantie. U maakt dan maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik van de woning en de rest van het jaar kan de woning verhuurd worden met behulp van onze verhuurorganisatie. Het is dus niet mogelijk de woning permanent te bewonen.

Meer informatie aanvragen

Sfeerimpressie van Vogelveld

Vakantiehuis kopen bij Vogelveld

De woningen van Vogelveld bevinden zich op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Hier, midden op de Veluwe, staan vakantiewoningen voor 2 tot maximaal 24 personen. Extra opties zoals wellness of geschikt voor mindervaliden behoren tot de mogelijkheden. Het diverse aanbod maakt de vakantiehuizen zeer geschikt voor de verhuur. Doordat de vakantiewoningen zich op een vakantiepark bevinden zijn de faciliteiten hier vrij te gebruiken. U profiteert onder andere van het binnen- en buitenzwembad, een tennis- en bowlingbaan en horecagelegenheden. Als u een vakantiewoning koopt en verhuurt is dit van groot belang voor uw gasten en uw rendement.

De voordelen van Vogelveld

  • Gegarandeerd rendement over 5 jaar
  • Waardevaste investering
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Ideale locatie midden op de Veluwe
  • Toename van aantal binnen- en buitenlandse toeristen

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen en verhuren van een vakantiewoning bij Vogelveld? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en gaan we samen het traject aan!

Neem contact met ons op

De villa's en lodges van Vogelveld

1 Object

Veelgestelde vragen

Welke voordelen biedt Vogelveld bij het kopen en verhuren van een vakantiewoning?

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Vogelveld bent u zeker van een waardevaste investering op een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland. Daarnaast regelt onze verhuurorganisatie alles voor u omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Op deze manier koopt en verhuurt u zorgeloos uw vakantiehuis op de Veluwe.

Welke vakantiehuizen van Vogelveld lenen zich het beste om te verhuren?

Bij het kopen van een vakantiewoning om deze vervolgens te verhuren is het belangrijk om te kijken naar de groepsgrootte en de faciliteiten van een woning. Om goed in te spelen op de wensen van de markt heeft Vogelveld een variërend aanbod. Zo zijn er woningen voor grote groepen, met of zonder wellness en zijn er woningen voorzien van extra voorzieningen voor mindervaliden. Bekijk het gehele aanbod van Vogelveld.

Zijn er ook vakantiewoningen te koop voor grotere groepen?

Er zijn bij Vogelveld ook woningen te koop voor grotere groepen. Zo zijn er 24 persoons groepswoningen, welke ook te verhuren zijn als twee keer 12 persoons. Daarnaast is er ook een 8 persoons woning, bij deze woning is het ook mogelijk om deze te verhuren als twee keer 4 persoons.

Hoeveel dagen per jaar moet de woning beschikbaar zijn voor de verhuur?

Vanuit de gemeente Barneveld dient u de woning minimaal 210 dagen per jaar aan te bieden voor de verhuur. Indien u de woning deels heeft gekocht voor eigen gebruik mag u de overige 155 dagen zelf gebruik maken van de woning.