1. Vakantiehuis kopen voor verhuur bij Vogelveld
  2. Professionele verhuurorganisatie
  3. Gegarandeerd rendement

Vakantiehuis kopen en verhuren

Zoekt u een manier om uw spaargeld te beleggen? Denk dan eens aan het kopen van een vakantiehuis om deze vervolgens te verhuren. Bij Vogelveld heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis op de Veluwe te kopen en deze geheel of gedeeltelijk te verhuren. Verhuur is in deze regio zeer interessant. De Veluwe is namelijk een van de populairste vakantiebestemmingen binnen Nederland. Niet alleen het aantal binnenlandse maar ook buitenlandse toeristen neemt de afgelopen jaren sterk toe in deze regio. Een vakantiewoning kopen om deze te verhuren is daardoor een aantrekkelijk alternatief voor een spaarrekening.

Bekijk ons aanbod
 

Kopen en verhuren van een vakantiewoning

Koopt u een vakantiewoning om deze te gaan verhuren dan is de beste optie voor u om te kopen met rendementsgarantie. Bij deze optie ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar. Naar de verhuur van uw woning heeft u zelf geen omkijken. Dit wordt namelijk volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV. Een vakantiewoning kopen en verhuren is voor u zorgeloos investeren en een slimme belegging. Wilt u ook nog zelf gebruik maken van uw vakantiehuis? Dan is er ook de mogelijkheid te kopen zonder rendementsgarantie. U maakt dan maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik van de woning en de rest van het jaar kan de woning verhuurd worden met behulp van onze verhuurorganisatie. Het is dus niet mogelijk de woning permanent te bewonen.

Meer informatie aanvragen

Waarom een vakantiehuis kopen en verhuren?

  • Gegarandeerd rendement over 5 jaar
  • Waardevaste investering
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Ideale locatie midden op de Veluwe
  • Toename van aantal binnen- en buitenlandse toeristen
 
 

Vakantiehuis kopen bij Vogelveld

De woningen van Vogelveld bevinden zich op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Hier, midden op de Veluwe, staan vakantiewoningen voor 2 tot maximaal 24 personen. Extra opties zoals wellness of geschikt voor mindervaliden behoren tot de mogelijkheden. Het diverse aanbod maakt de vakantiehuizen zeer geschikt om te kopen en verhuren. Doordat de vakantiewoningen zich op een vakantiepark bevinden zijn de faciliteiten hier vrij te gebruiken. U profiteert onder andere van het binnen- en buitenzwembad, een tennis- en bowlingbaan en horecagelegenheden. Als u een vakantiewoning koopt en verhuurt is dit van groot belang voor uw gasten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen en verhuren van een vakantiewoning bij Vogelveld? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en gaan we samen het traject aan!

Neem contact met ons op

Vogelveld Villa's en Lodges

9 Objecten